loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ziyareti sonrası açıklama

Kılıçdaroğlu'ndan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ziyareti sonrası açıklama
Tarih: 11.10.2023 - 11:24
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyareti ettikten sonra kamuoyunu bilgilendirdi; 'Anayasa değişikliği dolayısıyla da ‘Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’ çalışmasını takdim ettik.'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Sayın Başkan ile verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Düşüncelerimizi Sayın Başkan’a aktardık. Soru önergelerinden tutun, Can Atalay’a kadar düşündüğümüz, hatta çözüm olarak da kendisine ifade ettiğimiz düşüncelerimizi aktardık. Dediğim gibi verimli bir toplantı. Sayın Başkan da büyük bir dikkatle izledi. Ayrıca kendisine, Anayasa değişikliği dolayısıyla da ‘Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’ çalışmasını takdim ettik. Umarım siyaset belli bir uzlaşma zemini içinde Türkiye’nin sorunlarını çözer.”

CHP lideri Kılıçdaroğlu, soru üzerine Kurtulmuş’a sunduğu “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” çalışmasının, altı siyasi parti genel başkanının imza attığı metin olduğunu söyledi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları