loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'nun Adıyaman programına yapılan provokasyonlara liderlerden geçmiş olsun mesajı

Kılıçdaroğlu'nun Adıyaman programına yapılan provokasyonlara liderlerden geçmiş olsun mesajı
Tarih: 21.04.2023 - 21:36
Kategori: Siyaset

Adıyaman gezisine üç saldırı girişimi olan Kılıçdaroğlu programının Kahta bölümünü iptal etti.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13.Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıktığı Adıyaman'da üç farklı saldırı girişimine ve sözlü provokasyona maruz kaldı.

Kemal Kılıçdaroğlu olaylar sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

"Söz konusu olan çok büyük para. Bu yüzden seçim dönemi provokasyonlar olmasını bekliyorum. Gerçeklerin üstünü örtmeye, gerçekleri eğip bükmeye çalışacaklar ama bilin ki mesele sadece para, sizin çalınan paranız. Sizden ricam, sakin olmanızdır. Bu işi ancak birlikte başarabiliriz."

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan;

Öfke mi, sevgi mi?

14 Mayıs, bu sorunun yanıtlandığı bir referandum olacak. İnanın, mübarek bayram günü Sayın Kılıçdaroğlu'na yansıtılan öfke, sevginin gücünden büyük değil.

Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Bey’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu;

Ey iktidar sahipleri, cami avlusunda, cenazede siyaset yaparak, kardeşi kardeşe düşman ederek, hedef göstererek ne yapmak istiyorsunuz? Bugün Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız Sn. @kilicdarogluk'nu hedef alan çirkin olaylar bu iktidarın eseridir.

Samimi müslümanlar insanların camiye gelmesinden, sahabe türbesini ziyaret etmesinden ve Fatiha okumasından mutlu olurlar.

Kem sözle ve hakaretle güçlerini korumak isteyenler ise insanları dinden ve ibadetten soğutur. Hiç bir iktidar gücü bu vebalin ağır yükünden kurtulamaz.

TİP Genel Başkanı Erkan Baş;

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Adıyaman ziyaretinde sabahtan bu yana süren ve iktidar tarafından provokasyon amacıyla planlandığı belli olan saldırı girişimlerini kınıyorum. Camileri oy devşirmek için siyaset alanına çevirenlerin bu provokasyonları, Saray iktidarının durmak bilmeyen kutuplaştırma politikalarının bir yansımasıdır. Ama bir işe yaramayacak. Birlikte direndik, birlikte kazanacağız!

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları