loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'yla çok sıcak bir görüşme yaptım

Kılıçdaroğlu'yla çok sıcak bir görüşme yaptım
Tarih: 15.10.2013 - 15:07
Kategori: Gündem

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, bayram vesilesiyle Kılıçdaroğlu ile ''çok sıcak bir görüşme'' yaptığını iddia etti...

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kurban Bayramı ’nın ilk gününde vatandaşlarla bayramlaştı. Şişli sokaklarında belediyeye ait bir midibüsün üzerinde vatandaşları selamlayan Sarıgül, sokak arasında kurulan sofraya da konuk oldu.

Burada vatandaşlara hitap eden Sarıgül, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonda bayramlaştığını söyledi...

Mustafa Sarıgül, “Biraz önce telefonda kendisiyle görüşüp bayramını kutladım. Çok sıcak bir bayramlaşma, görüşme yaptım. Bu görüşme haktan yana hukuktan, adalet duygusundan yana oldu. Bu bayramlaşma Cumhuriyetimizin değerlerini, inançlara saygılı, laikliği koruma yolunda hayırlı bir bayramlaşma oldu. 

Ve ben, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını ve sevgilerini sizlere iletiyorum. Hep beraber bugünden sonra elele kolkola omuz omuza olacağız. Bu bayram bu göstermiş olduğunuz güzellik çok hayırlı haberlerin müjdecisi olacak. Biraz önce yaptığım telefon konuşması, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığım bayramlaşma da gerçekten haktan yana, hukuktan ve adalet duygusundan yana inançlara saygılı, laikliğin, Cumhuriyetimizin değerlerinin korunması, örfümüzün, töremizin, geleneklerimizin gelişmesi açısından son derece önemli bir bayramlaşmaydı" dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları