loading
close
SON DAKİKALAR

KİPTAŞ, Kocaeli'de sosyal konut yapacak

KİPTAŞ, Kocaeli'de sosyal konut yapacak
Tarih: 19.11.2020 - 11:13
Kategori: Gündem

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, KİPTAŞ’ın Kocaeli’de afetlere dayanıklı sosyal konut projesi başlatacağını duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, İstanbul Okmeydanı'nda 130 konut inşaatını tamamladı. Burada düzenlenen törende konuşan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, “Kocaeli’ye geliyoruz” dedi. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, KİPTAŞ’ı Kocaeli’ye getirerek sosyal konut projesi başlatacak. Projenin detaylarının önümüzdeki günlerde açıklanacağı öğrenildi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt şunları söyledi; "Bu yıl sonu veya önümüzdeki yılbaşında Kocaeli'de afet odaklı, sosyal konut projemizi hayata geçireceğiz. Projemizin teknik süreçlerini tamamladık. Proje, şu an ruhsat aşamasında. Yakın zamanda bu projemizin lansmanını yapacağız."

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı ve CHP PM Üyesi Gökhan Günaydın da sosyal medya hesabından başlayacak olan proje için "

"Kutluyorum Ali kardeşim. Kocaeli yanında diğer çevre illere de elinizi uzatacağınızdan eminim" yorumunda bulundu. 

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları