loading
close
SON DAKİKALAR

Kıskanç koca uykuda haşladı

Kıskanç koca uykuda haşladı
Tarih: 25.05.2013 - 13:42
Kategori: Kadın

Kıskanç koca uyuyan eşini kaynar suyla haşladı. Zanlının geçen yıl da eşine şiddet uyguladığı, cezasının 5 yıl ertelendiği ortaya çıktı...

İzmir Karabağlar'da 27 yaşındaki Şeyda Gökçe, G.B. ile imam nikahıyla evlendi. Çiftin bu evlilikten 2 çocuğu dünyaya geldi.

Eşinden şiddet görmeye başlayan Gökçe, tartışma sırasında G.B.'nin annesini bıçaklaması üzerine eşinden ayrıldı. Genç kadın kısa süre sonra Mustafa Gökçe (40) ile evlendi. İddiaya göre 2 yıl önce eşinin rızası ile masaj salonunda çalışmaya başlayan Şeyda Gökçe, bir süre sonra 2'nci eşinden de şiddet görmeye başladı. Mustafa Gökçe, geçen yıl eşinin üzerine bıçakla yürüyerek, onu ölümle tehdit etti.

UYURKEN KAYNAR SU

Genç kadının şikayetçi olması üzerine Mustafa Gökçe hakkında dava açıldı. Mahkeme, Mustafa Gökçe'nin 5 yıl içinde eşine şiddet uygulamaması şartıyla cezasının hükme bağlanmasını erteledi. Ancak Gökçe, yine kıskançlık krizine girdi. Kıskanç koca, uyuyan eşinin üzerine kaynar su döktü. Genç kadın acıyla yataktan fırlarken, Mustafa Gökçe eşini yorganla boğmak istedi. 'Şikayetçi olmayacağım' diyerek kurtulan kadın hastaneye kaldırıldı. Polise teslim olan Mustafa Gökçe tutuklandı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları