loading
close
SON DAKİKALAR

Kızılay başkanından büyük hadsizlik: 'Eşşek gibi yaşayacaksınız'

Kızılay başkanından büyük hadsizlik:  'Eşşek gibi yaşayacaksınız'
Tarih: 23.05.2014 - 10:51
Kategori: Gündem

''Ya bu ülkede eşşek gibi yaşayacaksınız, ya da defolup gideceksiniz''… Bu ifadeler, Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım’ın kişisel twitter hesabında yazılıydı...

“Ya bu ülkede eşşek gibi yaşayacaksınız, ya da defolup gideceksiniz”… Bu ifadeler, Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım’ın kişisel twitter hesabında yazılıydı. Kızılay’ın İstanbul şubesine başkanlık eden İlhami Yıldırım, dün Okmeydanı’nda polisin göstericilere müdahalesi sırasında, bir cenaze için gittiği cemevinin bahçesinde başından vurularak hayatını kaybeden Uğur Kurt’un ölümüne tepki gösterenlere ağır hakaretler içeren sözler söyledi.

Kişisel twitter hesabından önce, “Eğer arpanız fazla geldiyse o arpayı önünüzden almayı da biliriz! Arpa taşıyanları da biliriz!” mesajı atan İlhami Yıldırım, sonra sözlerini daha da sertleştirdi ve şöyle yazdı: “Ya bu ülkede Eşşek gibi yaşayacaksınız, ya da defolup gideceksiniz! Sizlere her kim destek oluyor, yüz veriyorsa o da şerefsizdir!”
Yardım kuruluşu Kızılay’ın İstanbul başkanlığı görevinde bulunan İlhami Yıldırım’ın bu sözlerine sosyal medya kullanıcıları büyük tepki gösterdi. İlhami Yıldırım, binlerce tepki mesajı alan bu sözleri yazdıktan bir süre sonra Twitter hesabını kapattı. Daha sonra ise ‘gizli hesap’ olarak tekrar açtı.


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları