loading
close
SON DAKİKALAR

Kızlara ofsaytı öğretti

Kızlara ofsaytı öğretti
Tarih: 07.10.2013 - 13:42
Kategori: Spor

Akhisar Belediyespor deplasmanında da tel tel dökülen Burak Yılmaz, 12. saniyede bile ofsayta düştü...

Sarı-kırmızılılar, Akhisar deplasmanında yenilerek kritik puan kayıplarını sürdürürken sahada silinenlerin başında Burak Yılmaz geliyordu. Geçen sezon ligde 24 gol atarak ‘krallık tacını’ takan, Şampiyonlar Ligi ’nde de 8 kez ağları sarsan ‘Kral’ bu sene bambaşka bir grafik çiziyor.

Fatih Terim için şok iddia

AMK Gazetesi'nin haberine göre; Lige 2 gol atarak başlayan Burak Yılmaz öyle bir durdu ki artık pozisyona girse bile “Nasıl olsa kaçırır” gözüyle bakılıyor. Tabii pozisyona girebilirse... Çünkü Burak artık ofsayta düşmekten şut bile atamaz hale geldi. Hücumda top tutma özelliği olmadığı için golleriyle varolan Burak, bunu da yapamayınca ‘çekilmez’ hale geliyor.

Gelin Burak’ın Akhisar maçı istatistiklerine şöyle bir bakalım...

BURAK 'ALAY KONUSU' OLDU

Hakem Barış Şimşek dün saat 16.30’da maçı başlattı, Burak Yılmaz’ın ofsayta düştüğünde saniyeler daha 12’yi gösteriyordu. Maç boyunca rakibe göre bir türlü pozisyon alamayan tecrübeli forvet, tam 5 kez ofsayta düşerek Cimbom’un hücum aksiyonlarını Akhisarlılar’dan fazla durdurdu. Burak’ın ofsaytları sosyal medyada da ‘alay konusu’ oldu.

Futbolun anlatması ve anlaması en zor kuralı olan ofsayt üzerinden dönen esprilerde “Burak Yılmaz herhalde kızlara bile ofsaytı öğretti” tweet’i defalarca paylaşıldı. Ligde 5 maçtır gol atamayan, Devler Ligi’nde de Real Madrid ’i es geçen Burak, atamadıkça üzerindeki baskı da büyüyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları