loading
close
SON DAKİKALAR

Kocası kafasına sıktı, çenesinden girip çıktı

Kocası kafasına sıktı, çenesinden girip çıktı
Tarih: 12.02.2012 - 19:32
Kategori: Medya

Sabahların sultanı Seda Sayan bugünkü programında “Kadın Şiddeti” ele aldı.

Seda Sayan'ın konuğu ise şiddetle daha anne karnındayken tanışan minik Rabia ve annesi Nimet Abiş'ti. İstanbul’da eşi tarafından Nimet Abiş'i, bebeği aldırmak istemediği için tabancayla vurulan Nimet Abiş, Sultan-ı Beyaz’da yaşadığı dramı canlı yayında anlattı.

Nimet Abiş… Nikahsız yaşadığı eşi tarafından hamileyken tabancayla vuruldu. Eşi Mahmut Yıldızoğlu ise talihsiz kadını vurduktan sonra intihar etti. Çene altına aldığı kurşun nedeniyle yoğun bakıma alınan ve günlerdir ölümle boğuşan Nimet Abiş, Beyaz Tv ekranlarında Seda Sayan’ın canlı yayın konuğu oldu. 

Nimet Abiş canlı yayında yaşadığı dehşet anlarını anlatırken, sanki o günlere geri döndü ve gözyaşlarına boğuldu. Kadına yönelik şiddetin en küçük mağduru olan Rabia bebeğin ve annesinin dramı ise hem stüdyodakileri hem de televizyonları başında izleyenleri hüzünlendirdi.
Seda Sayan ise daha anne karnındayken “Kadına yönelik şiddetin” en küçük mağduru olan minik Rabia bebeği kucağına aldı ve anne şefkatiyle sevdi.

13 YAŞINDA EVLENDİRİLMİŞTİ

Hamile olduğu için koluna saplanan kurşun operasyonla çıkarılmayan ve sakat kalma tehlikesine rağmen bebeğini doğuran Nimet Abiş, 13 yaşında evlendirilmişti. Daha oyun çağında Siirt'ten Batman'a gelin verilen Nimet Abiş evlendiği yıl şiddetle tanışmıştı. İlk eşi tarafından dövülen Nimet Abiş, İstanbul'da da kendisini "Sana resmi nikâh yapacağım" diye kandıran Mahmut Yazıcı tarafından "Bebeğini doğurmak istediği" gerekçesiyle kurşunlanmıştı. Abiş'i vuran Yazıcı, daha sonra silahla intihar etmişti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları