loading
close
SON DAKİKALAR

Konya'da dehşet: Eşi ve baldızını öldürüp annelerini yaraladı

Konya'da dehşet: Eşi ve baldızını öldürüp annelerini yaraladı
Tarih: 06.05.2014 - 18:42
Kategori: Kadın

Konya'da Mustafa Özkaraalp, ayrı yaşadığı ve boşanma davası süren 2 yıllık eşi Rukiye Özkaraalp ile baldızı 21 yaşındaki Hanife Filiz'i av tüfeğiyle öldürdü, kayınvalidesi Hacer Filiz'i ağır yaraladı.

Konya’da Mustafa Özkaraalp, ayrı yaşadığı ve boşanma davası süren 2 yıllık eşi Rukiye Özkaraalp ile baldızı 21 yaşındaki Hanife Filiz’i av tüfeğiyle öldürdü, kayınvalidesi Hacer Filiz’i ağır yaraladı. Evde bulunan 14 yaşındaki diğer baldız Zehra Filiz ise kaçıp komşulara sığınarak canını kurtardı. Olayın ardından annesinde kalan kızı 1 yaşındaki Irmak’ı yanına alıp otomobille kaçan Mustafa Özkaraalp, kızını bir akrabasına bıraktıktan sonra ortadan kayboldu.

Olay, bugün saat 15.20 sıralarında Batı Hadimi Mahallesi Ati Sokak’ta meydana geldi. Daha önce bir suçtan cezaevinde yatan Mustafa Özkaraalp, boşanma davaları süren ayrı yaşadığı eşi 1 çocuk annesi Rukiye Özkaraalp’le konuşmak ve kızını görmek için kayınvalidesi Hacer Filiz’in evine gitti. İddiaya göre burada çıkan tartışmanın ardından Mustafa Özkaraalp yanında getirdiği av tüfeğiyle eşi Rukiye Özkaraalp, baldızı Hanife Filiz ve kayınvalidesi Hacer Filiz’in üzerine ateş açtı. Rukiye Özkaraalp ve Hanife Filiz olay yerinde yaşamanı yitirdi, Hacer Filiz ağır yaralandı.

ÖLÜMDEN SON ANDA KURTULDU
Mustafa Özkaraalp’in ateş açtığı sırada, evde bulunan diğer baldızı Zehra Filiz ise eden kaçıp komşularına sığınarak canını son anda kurtardı. ’Eniştem bir anda eve girdi ve vurdu’ diye olayı anlatan Zehra Filiz gözyaşı döktü.

KIZINI YANINDA GÖTÜRDÜ
Olayın ardından kızı Irmak’ı yanında alarak otomobille hızla uzaklaşan Mustafa Özkaraalp, kızını bir akrabalarına bıraktıktan sonra kaçtı. Polis, Mustafa Özkaraalp’in yakalanması için çalışma başlattı.

(Hasan DÖNMEZ / DHA)

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları