loading
close
SON DAKİKALAR

'Köpek gibi çalışıyorum, et yiyemiyorum. Sen yaşıyorsan, bana da onu vereceksin'

'Köpek gibi çalışıyorum, et yiyemiyorum. Sen yaşıyorsan, bana da onu vereceksin'
Tarih: 07.07.2020 - 15:35
Kategori: Gündem

Youtube'da 'Tüylü Mikrofon' adlı kanalın uzattığı mikrofona konuşan bir genç, "O kadar kendimden kısmama rağmen iyi bir hayat yaşayamıyorum. Et yiyemiyorum ya, et. Et nedir? Karnımı doyuramıyorum" dedi.

Tüylü Mikrofon adlı YouTube kanalına konuşan bir gencin açıklamaları gündem oldu. 

Kendisine mikrofon uzatılan genç, "2015 model arabaya bineceğim, 4 çocuğum varsa 3+1 evde oturabileceğim. Bu hakkı sen bana vereceksin. Köpek gibi çalışıyorum senin için. Eğer ben yaşayamıyorsam, sen de yaşamayacaksın" ifadelerini kullandı.

Gencin konuşması şöyle:
"Bizim artık birleşmemiz lazım. Bu ev niye 350 milyar diye ayaklanalım. Kitap okumak istiyorum, okuyamıyorum. 2-3 tane kitap okuyorum mesela ama devamı gelmiyor. Psikolojim bozuk, kaldıramıyorum. Geçim derdinden kendimi geliştiremiyorum. Ben kendimi geliştiremezsem çocuğum olacak yarın. O da kendini geliştiremeyecek. Liseyi yeni bitirdim, bana bölme işlemi verin, ben yapamam. Çünkü eğitimim zayıf. Geçmişim ama bir şekilde hatırlamıyorum, tekrar edemiyorum. O kadar kendimden kısmama rağmen iyi bir hayat yaşayamıyorum. Et yiyemiyorum ya, et. Et nedir? Karnımı doyuramıyorum. 2015 model arabaya bineceğim, 4 çocuğum varsa 3+1 evde oturabileceğim. Bu hakkı sen bana vereceksin. Köpek gibi çalışıyorum senin için. Eğer ben yaşayamıyorsam, sen de yaşamayacaksın. Eğer sen yaşıyorsan, bana da onu vereceksin. Annem ben 6 yaşından beri temizliğe gidiyor. 55 yaşında kadın benim annem, psikolojisi bozulmuş. Biz bu duruma gelmişiz. İnsanlar da her şeyin güzel olduğunu savunuyor. Ne güzel…”

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları