loading
close
SON DAKİKALAR

Koranavirüs günlerinde Burhaniye'de, belediye vatandaş el ele bağış kampanyası düzenledi

Koranavirüs günlerinde Burhaniye'de, belediye vatandaş el ele bağış kampanyası düzenledi
Tarih: 30.03.2020 - 15:04
Kategori: Yerel

Burhaniye Belediyesi, korona virüsü nedeniyle mağdur olan işçi, esnaf ve 65 yaş üstü geliri olmayan vatandaşlara yönelik yardım kampanyası başlattı.

Ülkede etkisini hızla arttıran Korona virüsüyle ilgili ilkleri gerçekleştiren Burhaniye Belediyesi, yeni başlattığı bağış kampanyasıyla ilçe genelinde dayanışmanın en güzel örneğini uygulamaya başladı.

Burhaniye Belediye Başkan Ali Kemal Deveciler’in önderliğinde, virüs salgınıyla birlikte dükkanını kapatmak zorunda kalan esnafla birlikte, işsiz kalan vatandaşların da mağduriyetini bir nebze olsun ortadan kaldırmayı hedefleyen Belediye, ayrıca 65 yaş üstünde geliri olmayanların da faydalanabileceği bir bağış kampanyası başlattı.

Korona virüsü salgının etkiyle mağdur olan vatandaşlara yönelik başlatılan bağış kampanyasıyla ilçe yaşayan vatandaşların ekonomik düzeyinde iyileştirme yöntemini hedefleyen Başkan Ali Kemal Deveciler “Belediye Vatandaş El Ele” sloganıyla nakdi bağış ve gıda yardımı kampanyasının startını verdi.

Halkbank ve Ziraat Bankasında Burhaniye Belediye Başkanlığı adına bulunan hesaplarda yardımların toplanacağını duyuran Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, ayrıca gıda yardımı da başlattıklarını ifade etti. Başkan Deveciler, ülkenin içinde bulunduğu durumun el birliği ile atlatılabileceğini, Burhaniyelilerin birbirlerine olan vefalarının da bu günlerde gösterilmesi gerektiğini belirterek “Bu süreci el ele vererek birlikte başaracağız. Bununla alakalı üzerimize düşen görev ve sorumluluğumuz neyse en iyi şekilde yapacağız. Ülkemizi daha sağlıklı ve refah günlere hazırlayacağız. Belediye olarak yasal anlamda bütün prosedürleri uygulayarak çalınacak tüm kapıları çalıyoruz. Sizleri güzel günleri tekrar yaşamak için, bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Burhaniye Belediyesi tarafından başlatılan nakdi bağış kampanyasına destekleriniz için;

BURHANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

HALK BANK : TR910001200924600045000001

ZİRAAT BANKASI : TR510001000111120645215003

GIDA YARDIMLARINIZ İÇİN

Burhaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

0266 421 64 50 Dahili 127

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları