loading
close
SON DAKİKALAR

KSK zirveye çıktı

KSK zirveye çıktı
Tarih: 15.07.2013 - 15:27
Kategori: Yerel

Karşıyaka Belediyesi’nin gözde tesislerinden, Yamanlar Gençlik Eğitim ve Kamp Merkezi bu kez “Kaf Kaf”ı ağırladı...

Tam kadro Yamanlar Dağı’nın zirvesindeki tesisi gezen Karşıyaka Spor Kulübü Futbol Takımı “Muhteşem olmuş” diyerek, hayranlıklarını dile getirirken, turnuva önerisinde de bulundu.

KSK Başkanı Fatih Diniz, yöneticiler ile Teknik Direktör Sait Karafırtınalar’ın da yer aldığı KSK heyetine Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çalışkan ev sahipliği yaptı. Karşıyakalı futbolcular denizden yaklaşık 1000 metre yukarıda olan Gençlik Merkezi’ne hayranlıklarını gizleyemedi. Başkan Yardımcısı Hüseyin Çalışkan içinde yüzme havuzu, halı saha, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortu, golf, bowling, masa tenisi, kafeterya, restoran, çadır ve piknik alanları, bungalov evleri, otel ile seyir terasının bulunduğu Gençlik Merkezi’ni misafirlerine gezdirdi. 

İzmir’de özellikle merkeze bu kadar yakın böyle harika bir tesisin Karşıyakalılar için büyük bir şans olduğunu belirten KSK Başkanı Fatih Diniz, “Karşıyaka’ya böyle bir tesis kazandırdığı için sevgili Başkanımız Cevat Durak’a öncelikle çok teşekkür ediyoruz. En kısa zamanda burada halı saha turnuvası gibi bir organizasyon yapılmalı. Biz kulüp olarak her türlü desteğe varız. Burası muhteşem bir yer” dedi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları