loading
close
SON DAKİKALAR

Küçük kızları pazarlayan çete yakalandı

Küçük kızları pazarlayan çete yakalandı
Tarih: 12.02.2012 - 03:22
Kategori: Şehir

Aydın'da küçük yaşta kızları bol para kazanma vaadiyle kandırıp fuhuşa zorladıkları ileri sürülen şebekenin üyesi olduğu belirlenen 6 kişi yakalandı

Aydın Emniyeti Ahlak Büro Amirliği ekipleri, istihbarat çalışmasıyla küçük yaşta kızlara fuhuş yaptıran 6 kişilik bir grubu belirledi. Şüphelileri bir süre takibe alan polis, önceden belirlenen adreslere dün gece eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, H.Y. (49), İ.Y. (47), E.Ş. (41), Ç.Y. (32), M.G. (34) ve H.İ.K. (30) gözaltına alındı. Fuhşa zorlanan 7 kadın ise kurtarıldı. Yakalanan şüphelilere H.Y. ile eşi İ.Y.’nin liderlik ettikleri belirlendi.

Kendi eşini de erkeklere pazarladığı öne sürülen H.Y.’nin, Umurlu Beldesi’ne bağlı İmamdere Köyü’nde tripleks bir villada yaşadığı öğrenildi.

Yaşı küçük kızları bol para vaadiyle kandırarak fuhuş yaptırdıkları belirlenen şüphelilerin, günde ortalama 7 kez ilişkiye girmeye zorladıkları, ayrıca isteyen müşterilerin evlerine kadar götürdükleri de ortaya çıktı. Şüphelilerin müşterilerini Aydın ve çevre ilçelerde kiraladıkları evlere de davet ettikleri belirlendi. 

İnşaat işleri ile uğraşan H.Y. ile diğer şüphelilerin daha önceden poliste kaydının olmadığı öğrenildi. İfadelerinde Çine Barajı’nda balık tutarken tanıştıklarını belirten şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları