loading
close
SON DAKİKALAR

Kuşadası'nda sağlıklı ürünler tüketicilere doğrudan ulaşıyor

Kuşadası'nda sağlıklı ürünler tüketicilere doğrudan ulaşıyor
Tarih: 21.10.2020 - 13:27
Kategori: Yerel

Yerli tohumlarla yetiştirilen ürünlerin halka aracısız ulaşmasını sağlayan "AdaMarket Ekspres" hizmete devam ediyor.

Kuşadası Belediyesi, geçtiğimiz aylarda yerel tarımsal üretimi geliştirmek için Toprağa Sarıl, Üretime Katıl” sloganı ile yaşama geçirdiği "Adabahçe" projesi kapsamında yerli tohumlarla üretilen sebze ile meyvelerin yanı sıra evde üretilen tarhana, erişte ve reçel gibi temel gıda maddelerinin halka direk ulaşmasını sağlayacak olan "AdaMarket Ekspres" isimli aracı düzenlediği lansman toplantısı ile tanıtmıştı. 

Her gün farklı bir mahallede hizmet veren AdaMarket Ekspres yerel tarımsal üretimi kalkındırmak hedefiyle hayata geçirdiği projede yerli tohumlarla yetiştirilen ürünleri halka ulaştırmaya devam ediyor. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel sosyal medya hesabından AdaMarket Ekspres'le ilgili paylaşımda bulundu. Günel paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"AdaMarket Ekspres ile hem üreticimizin malı elinde kalmıyor hem de organik ve sağlıklı ürünler vatandaşımızın sofrasına doğrudan geliyor. Vatandaşımıza alternatif gelir kaynakları oluşturmaya, üreticimizi düşünmeye daima önem vereceğiz"

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları