loading
close
SON DAKİKALAR

Kütahyalı, hakkında CHP'li meclis üyelerinden suç duyurusu

Kütahyalı, hakkında CHP'li meclis üyelerinden suç duyurusu
Tarih: 21.11.2017 - 21:05
Kategori: Medya

Cumhuriyet Halk Partisi İBB meclis üyeleri, Hüseyin Sağ ve Süleyman Nadir Ataman Boşnak vatandaşlarımıza sarf ettiği kötü sözleri nedeniyle Rasim Ozan Kütahyalı hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu...

Cumhuriyet Halk Partisi İBB meclis üyeleri, Hüseyin Sağ ve Süleyman Nadir Ataman Boşnak vatandaşlarımıza sarf ettiği kötü sözleri nedeniyle Rasim Ozan Kütahyalı hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu...

Kütahyalı hakkında, CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri Süleyman Nadir Ataman ve Hüseyin Sağ, suç duyurusunda bulundu. Basın Suçları Soruşturma Bürosu'na yapılan suç duyurusu dilekçesinde, şüpheli Rasim Ozan Kütahyalı'nın sarf ettiği sözlerin milli ve dini değerlere uymadığı ve ırkçılık içerdiği belirtildi. Dilekçede, "Bu sözler küçümseyiciliğin, tahrik ediciliğin, terbiyesizliğin ürünüdür ve nefret ile hakaret içeriklidir. Şüphelinin Türk Ceza Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince cezalandırılması talep edilir" denildi.

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'de ne demişti?

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Derin Futbol’ programında Rasim Ozan Kütahyalı'nın “Kusturmalı Boşnak s..su” sözlerinden sonra yollarını ayırdı. 

Beyaz TV, Kütahyalı ile yollarını ayırdı

Kanal yönetiminin aldığı kararı spor yorumcusu Ertem Şener duyurdu. Şener, Beyaz TV canlı yayınında 'Bu akşam kanal yönetimimizle aldığımız karar doğrultusunda, bugünden itibaren Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarımızı ayırdık' açıklamasında bulundu.

Sabah gazetesi Kütahyalı ile yollarını ayırdı

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Derin Futbol’ programında Boşnak halkı için ağza alınmayacak sözler sarf eden Rasim Ozan Kütahyalı’ya kanaldan kovulmasının ardından ikici şok da bugün köşe yazarlığı yaptığı gazeteden geldi. Yaşanan gelişmeler nedeniyle Kütahyalı’nın Sabah gazetesindeki köşe yazılarına da son verildiği öğrenildi. Pazar gecesi Beyaz TV’de yayınlanan ‘Derin Futbol’ programında Boşnak vatandaşlar ile ilgili sarf ettiği çirkin sözlerin ardından büyük tepki çeken Rasim Ozan Kütahyalı aradan 2 gün içerisinde şok üzerine şok yaşadı.

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları