loading
close
SON DAKİKALAR

Kuzu: Fırça yorumunu kabul etmem

Kuzu: Fırça yorumunu kabul etmem
Tarih: 05.01.2014 - 12:54
Kategori: Siyaset

Arınç'ın hedefinde, isim vermese de, son dönemde attığı twitler gazetelere manşet olan Ak Parti milletvekili Burhan Kuzu da vardı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ak Partili Bakan, milletvekili ve danışmanların sürekli soyal medya üzerinden mesaj vermelerini, "çıt çıt çıt; Twitter " diyerek eleştirmişti. Arınç'ın hedefinde, isim vermese de, son dönemde attığı twitler gazetelere manşet olan Ak Parti milletvekili Burhan Kuzu da vardı.

Kuzu, Arınç'ın "Twitter'ı çok kullanıyorlar" eleştirisine, bizzat Twitter üzerinden yanıt verdi. Kuzu da doğrudan Arınç'ın ismini kullanmadı, ancak attığı mesajlar Başbakan Yardımcısı'nın br gün önce kendisine yönelik eleştirilerine yanıt olarak yorumlandı.

Burhan Kuzu'dan art arda ilginç tweetler

Kuzu, twitter'dan şu mesajı verdi;

"FIRÇA DEĞİL, TAVSİYE..."

"Bazılarının son tweetlerle ilgili olarak şahsıma fırça attığı yorumlarını kabul etmem.Herkes kendi kanaatini söylüyor.Bunlar tavsiye olabilir."
Kuzu, bir sonraki twitinde de yine isim vermeden Arınç'a, sert mesajlar vermeden önce, "görüşme" çağrısı yaptı. Kuzu şöyle dedi;
"Partimize çağrım; Bu sıkıntılı süreçte bir arkadaşın açıklamaları hakkında yorum yapmadan onunla ön görüşme yapmak uygun olsa gerektir."

"GÜLEN'LE 2004'TE GÖRÜŞTÜM..."

Kuzu, son dönemde yine sosyal medyada paylaşılan, Fethullah Gülen'le görüşmesine ilişkin fotoğraflara ve bu fotoğraflar üzerinden yapılan eleştirilere de açıklık getirdi. Kuzu şöyle dedi;
"Hoca Efendi ile operasyon öncesi görüştüm gibi saçma bir iddia ortaya atılmıştır.Bu fotoğraf 2004'e aittir. Hoca Efendi ve Cemaat ile geçmiş defter karıştırılarak yeni fitne çıkarmak isteyenler var.Ben 2004'teABD'de kendisini ziyaret etmiştim. Birileri oturdukları yerden ahkam kesiyor.Durakta beklemeden hep giden arabaya binen bu tipler tescilli ve sicillidir.Vatadaş onları biliyor. Ben Ak Partinin kurucu üyesiyim.O gün Tayyip Beyin yanında yer almaktan korkup arabaya sonradan binenler şimdi ahkam kesiyorlar. Ben hiçbir zaman şahsi hesap yapmadım;bunu yapsaydım bugün çok farklı yerlerde olurdum.Ülkeyi ve Başbakanı sıkıntıya sokacak tutumum olmadı.Anayasa Hukuku profesörüyüm ne yaptığımı iyi bilirim;ömrüm haksızlık karşısında dik durmak oldu.Bunun bedelini meslek hayatımda ağır ödedim."

ARINÇ NE DEMİŞTİ

Kuzu'nun hafta içinde attığı "Başbakan'a kamuda 2 bin kişilik listeyi içeren rapor sunuldu" twiti, kamuoyunda çok tartışılmıştı. Kuzu, fişleme iddialarının kabulü olarak yorumlanan 2 bin kişilik rapor bilgisini bir gazetenin manşetinden aldığını açıklamıştı.

Kuzu'nun bu açıklamasından bir gün sonra ise Arınç AK Partililerin Twitter alışkanlığını eleştirerek, ''Bir başkası çıkıyor, iki bin kişilik liste var diyor. Bu öyle bir hastalık haline geldi ki, çıt çıt çıt, sabahtan akşama kadar bunlarla uğraşıyorlar. Danışman sıfatı taşıyan insanlar çıt çıt çıt, şu kadar tweet attım, şu kadar retweet aldı, elinin körü oldu. Bunlar iş değil. Bunlar yazılıp çizilip söyleyince siz haklısınız tabi. Bir tartışma başlıyor. Fişlemeler ahlaksızlıktır diyen bir insan bu konu karşısında ne diyebilir? Bir başka gazetede böyle bir başlık gördüm paylaşmış oldum. E paylaşma" demişti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları