loading
close
SON DAKİKALAR

Mağdurların ifadesi alınmaya başladı

Mağdurların ifadesi alınmaya başladı
Tarih: 16.05.2014 - 10:40
Kategori: Gündem

Soma'daki maden faciasıyla ilgili olarak olayın mağduru kişi ya da kişilerin ifadeleri Soma Cumhuriyet Savcılığı tarafından alınmaya başlandı.

Soma'daki maden faciasıyla ilgili olarak olayın mağduru kişi ya da kişilerin ifadeleri Soma Cumhuriyet Savcılığı tarafından alınmaya başlandı. HSYK da konuyla ilgili 28 savcıyı görevlendirdi

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada ''Olay yerinde ve çevresinde olayın aydınlatılmasına imkan verecek delil niteliğinde olan tüm bilgiler cumhuriyet savcıları tarafından muhafaza altına alındı. Olayın faili veya faillerinin tespiti, kazanın sebebinin tespiti, kusur durumunun tespiti hususunda adli yönden gerekli tüm çalışmalar olay yeri ve çevresinde görevli savcılar tarafından sürdürülüyor'' denildi.

HSYK, 28 SAVCIYI KIRKAĞAÇ'TA GÖREVLENDİRDİ

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), Soma'daki maden faciasının soruşturması ile ilgili olarak 28 savcıyı Kırkağaç Cumhuriyet Başsavcılığı'nda görevlendirdi.

Soma'da flaş gelişme<br>Ve başladı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları