loading
close
SON DAKİKALAR

Mahkeme 'av turizmi' adı altında hayvan katliamına 'dur' dedi

Mahkeme 'av turizmi' adı altında hayvan katliamına 'dur' dedi
Tarih: 30.09.2020 - 12:23
Kategori: Gündem

Tarım ve Orman Bakanlığı Eskişehir 9. Bölge Müdürlüğü Ankara Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü’nce Devlet İhale Kanunu kapsamında açık teklif usulüyle gerçekleştirilen “Anadolu yaban koyunu ve kızılgeyik acente kotalarının av turizmi kapsamında avlattırılması kararını durdurdu. ...

Ankara Barosu, Ankara Nallıhan’da anadolu yaban koyunu ve kızılgeyik kotalarının av turizmi kapsamında avlattırılması işinin iptali istemi ile  açılan davada Ankara 6. İdare Mahkemesi'nin yürütmeyi durdurma kararı verdiğini duyurdu.  

Konuyla ilgili Ankara Barosu'nun yaptığı açıklama şöyle: 

"Tarım ve Orman Bakanlığı Eskişehir 9. Bölge Müdürlüğü Ankara Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü’nce Devlet İhale Kanunu kapsamında açık teklif usulüyle gerçekleştirilen “Anadolu yaban koyunu ve kızılgeyik acente kotalarının av turizmi kapsamında avlattırılması işi” kapsamında 24.06.2020 tarihinde yapılan ihale işleminin Baromuz tarafından açılan iptal davası ile Ankara 6. İdare Mahkemesi’nin 25.09.2020 gün ve 2020/1732 sayılı kararı ile yürütmesi durdurulmuştur."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları