loading
close
SON DAKİKALAR

Mansur Yavaş: 869 bilgisayarı ihtiyaç sahiplerimizin evlatlarına öncelik vererek hizmete açacağız

Mansur Yavaş: 869 bilgisayarı ihtiyaç sahiplerimizin evlatlarına öncelik vererek hizmete açacağız
Tarih: 25.09.2020 - 13:49
Kategori: Gündem

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 47 biriminde toplam 869 bilgisayarı randevu usulü ile çocukların kullanıma açtıklarını duyurdu.

Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Belediyemize bağlı 47 birimde toplam 869 bilgisayarın yer aldığı ve salgın tedbirlerinin gözetileceği çalışma alanları hazırladık. Pandemiden ekonomisi olumsuz etkilenen ihtiyaç sahiplerimizin evlatlarına öncelik vererek randevu ile hizmete açacağız" dedi.

Ankara Büyükeşhir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyularak Aile Yaşam Merkezleri, Kadınlar Lokali, Çocuk Kulüpleri, Ankara Sokaklarında Çalışan Çocuklar Merkezi, Gençlik Merkezleri ve Çocuk Meclisi’nde bilgisayar odalarının hazırlandığı bildirildi.  

28 Eylül 2020 Pazartesi gününden itibaren bu hizmetten yararlanmak isteyen öğrenciler, randevu alarak 09.00-17.00 mesai saatleri içinde bilgisayarları kullanabilecek. Merkezlere girişlerde maskeleri Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek öğrenciler, uzman rehberler eşliğinde bilgisayar odalarından yararlanabilecek. Velilerin HES kodu sorgulanacak ve yaşları küçük olan öğrenciler velileri eşliğinde merkezlere kabul edilecek.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları