loading
close
SON DAKİKALAR

Mansur Yavaş, Erdoğan'la görüştükten sonra Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

Mansur Yavaş, Erdoğan'la görüştükten sonra Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti
Tarih: 02.09.2020 - 08:54
Kategori: Gündem

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile Beştepe'de yaptığı görüşmenin ardından CHP Genel Merkezi'ne geçerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Beştepe'de bir görüşme gerçekleştirdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada "Görüşmede Sayın Cumhurbaşkanı'na başta su altyapı ve arıtma projeleri olmak uzere önemli projeler hakkında bilgi verilmiştir. Otobüs kredisi kullanımı, metro projeleri ve yeni yolların açılması gıbi başlıklarda ilgili bakanlıklar ve bürokraside yaşanan tıkanmaların aşılması için destek talebinde bulunulmuştur" denildi.

Mansur Yavaş, Beştepe'deki görüşmenin ardından CHP Genel Merkezi'ne giderek CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Mansur Yavaş yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinde ziyaret ederek, kendisiyle Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığımız görüşme hakkında bilgi paylaşımında bulunduk" dedi.

İlgili haber:
Erdoğan ve
Mansur Yavaş Beştepe'de bir araya geldi

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları