loading
close
SON DAKİKALAR

Mansur Yavaş: İşini kaybetme gerekçesiyle 14 bin 662 kişi destek talebinde bulundu

Mansur Yavaş: İşini kaybetme gerekçesiyle 14 bin 662 kişi destek talebinde bulundu
Tarih: 31.03.2020 - 14:14
Kategori: Gündem

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "6 Milyon Tek Yürek" dayanışma kampanyamıza 81 bin 268 kişi gıda yardımı için başvurmuştur" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, koronavirüs salgınından ekonomik olarak etkilenen yurttaşlar için "6 Milyon Tek Yürek" sloganıyla yardım kampanyası başlatmıştı. Başkan Yavaş, kampanyaya 81 bin 268 kişinin gıda yardımı için başvurduğunu açıkladı.  

Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "#6MilyonTekYürek dayanışma kampanyamıza 81.268 kişi gıda yardımı için başvurmuştur. İşini kaybetme gerekçesiyle de 14.662 kişi destek talebinde bulunmuş olup, sayı her dakika artmaktadır. Bağışların nerelerde kullanılacağı her gün siz değerli vatandaşlarımıza duyurulacaktır" ifadelerini kullandı.

Yavaş, kampanyaya, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoglu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun destek verdiğini belirterek, "Hepimiz biriz, Ankara için birlikteyiz. Beraber başaracağız" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları