loading
close
SON DAKİKALAR

Mansur Yavaş'tan atık kâğıt işçisi Mehmet Göçer'e: Her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz

Mansur Yavaş'tan atık kâğıt işçisi Mehmet Göçer'e: Her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz
Tarih: 19.04.2020 - 08:59
Kategori: Yerel

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından kağıt toplama işiyle hayatını kazanan Mehmet Göçer'in videosunu paylaştı. Yavaş, belediyenin yaptığı yardımlardan ötürü kendisine teşekkür eden kağıt işçisi için "Yanınızda olmaya devam edeceğiz" ifadelerini paylaştı....

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Twetter'dan Ankara'da kağıt toplama işiyle hayatını kazanan Mehmet Göçer'le iilgili video paylaşımında bulundu. Videoda kağıt işçisi Mehmet Göçer koronavirüs sonrası sokağa çıkma yasağıyla maddi olarak kötü durumda olduğunu belirtiyor. Göçer konuşmasının devamında Ankara Büykşehir Belediyesi'nin iki öğün yemek ve gıda yardımı yaptığını ayrıca belediyenin harçlık verdiğini söylüyor.

Yardımlarından dolayı Mansur Yavaş'a teşekkür eden Mehmet Göçer'in bu ifadelerine Masur Yavaş da "Mehmet kardeşim, Ankara’da yaşayan hiçbir hemşehrime mağduriyet yaşatmamak bizim en başlıca görevimiz. Bu görevimizi layıkıyla sürdürmeye çabalıyoruz. Varlığınızla bir bütünüz, Ankarayız. Her zaman yanınızda olmaya devam edecek, #BirlikteBaşaracağız " ifadeleriyle karşılık verdi. 

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları