loading
close
SON DAKİKALAR

Mansur Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'na teşekkür mesajı

Mansur Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'na teşekkür mesajı
Tarih: 31.03.2020 - 14:33
Kategori: Yerel

Koronavirüs salgını nedeniyle işsiz kalan vatandaşlar için “6 Milyon Tek Yürek” adıyla bağış kampanyası başlatan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş destekleri dolayısıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için teşekkür mesajı paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, koronavirüs salgını nedeniyle işsiz kalan vatandaşlar, iş yerlerini kapatan esnaf ve ihtiyaç sahipleri için “6 Milyon Tek Yürek” adıyla bağış kampanyası başlatmiştı. Hazırlıkları tamamlanan ‘Ekonomik Koruma Paketi’ni de açıklayan Mansur Yavaş, 150 bin aileye gıda yardımının dışında 500 bin aileye daha düzenli gıda yardımı yapacaklarını söylemişti. 

Mansur Yavaş Twitter'dan kampanya'ya destekleri dolayısıyla CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ve CHP milletvekillerine teşekkür paylaşımında bulundu.  Yavaş mesajında "Ankara’da yaşanabilecek mağduriyetlerin önüne geçmek için başlattığımız #6MilyonTekYürek kampanyamıza verdiği destekler için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ve değerli milletvekillerine teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları