loading
close
SON DAKİKALAR

Mansur Yavaş'tan yeni yardım kampanyası: Bir araya gelip veresiye defterlerindeki borçları kapatın, hiç kimseyi çaresiz bırakmayalım

Mansur Yavaş'tan yeni yardım kampanyası: Bir araya gelip veresiye defterlerindeki borçları kapatın, hiç kimseyi çaresiz bırakmayalım
Tarih: 04.04.2020 - 16:44
Kategori: Gündem

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yeni bir yardım kampanyası başlattı.

CHP'li belediyelerin koronavirüs salgınından ekonomik olarak etkilenen yurttaşlar için yaptıkları bağış kampanyaları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun genelgesiyle durdurulmuştu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medyadan yeni bir yardımlaşma kampanyası başlattı. 

Başkan Yavaş, "Hiç kimseyi incitmeyecek ve engel çıkarılamayacak güzel bir teklifim var" diyerek Ankaralılardan bakkal, kasap, manavlardaki veresiye defterlerindeki borçları kapatma çağrısında bulundu.

Mansur Yavaş'ın "Hastalığı değil iyiliği bulaştıralım" notuyla yaptığı açıklaması şöyle:

"Hepimiz biliyoruz ki dayanışma gerektiren zor günlerden geçiyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım etmek isteyip de edemeyen hayırsever vatandaşlarımız olduğunu çok iyi biliyorum. Şimdi o hayırsever vatandaşlarımıza hiç kimseyi incitmeyecek ve engel çıkarılamayacak güzel bir teklifim var. Kendiniz veya birkaç kişi bir araya gelin. Hemen mahallenizdeki ya da komşu mahallenizdeki bakkala, kasaba, manava gidin. Veresiye defterindeki bir ihtiyaç sahibinin tümünün borcunu ödeyin, hesabını kapatın. Biz komşuyuz, biz hemşeriyiz, biz milletiz. Hep birlikte, el ele, hiç kimseyi çaresiz bırakmayalım. Üstelik önümüz Ramazan. Ankaralılar olarak, bu zor günlerde lütfen böyle bir güzelliğe imza atalım, Türkiye’ye örnek olalım.”

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları