loading
close
SON DAKİKALAR

Mardin'de elektrik akımına kapılan iki işçi yaşamını yitirdi

Mardin'de elektrik akımına kapılan iki işçi yaşamını yitirdi
Tarih: 05.07.2020 - 13:29
Kategori: Gündem

Mardin Kızıltepe’de, kamyonlara buğday yüklerken, mekanik ekipman nedeniyle elektrik akımına kapılan üç işçiden Engin Tekin ve Şeyhmus Akatay hayatını kaybetti.

Mardin’in Kızıltepe ilçesine bağlı Viranşehir yolu üzerindeki tesisin sahasında, işçiler Engin Tekin, Erkan Gürkan ve Şeyhmus Akatay, buğdayı nakliye kamyonlarına elevatörle doldurmaya başladı. İşçiler, son yüklemede ekipmanın yönünü çevirirken, ucunun yüksek gerilim hattına temas etmesiyle akıma kapıldı.

İSİG Meclisi'nin aktardığına göre sağlık görevlileri, elektrik akımına kapılan işçilerden 42 yaşındaki Engin Tekin ve 44 yaşındaki Şeyhmus Akatay’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Erkan Gürkan ise ilk müdahale sonrası ambulansla hastaneye götürüldü. Atalay ve Tekin’in cansız bedenleri, otopsi için hastane morguna kaldırılırken, hastanede tedavisi süren Gürkan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Engin Tekin...
Şeyhmus Akatay...
Mardin Kızıltepe'de bir tesisin sahasındaki buğdayı nakliye kamyonlarına elevatör makinesi yardımıyla doldururken elevatörün ucunun yüksek gerilim hattına temas etmesiyle elektrik akımına kapılarak hayatlarını kaybettiler... pic.twitter.com/LCsECrtIbP

— İSİG Meclisi (@isigmeclisi) July 4, 2020

 

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları