loading
close
SON DAKİKALAR

Marmaray'da seferler durduruldu

Marmaray'da seferler durduruldu
Tarih: 30.10.2013 - 16:24
Kategori: Ekonomi

Marmaray'da Anadolu - Avrupa yakası arasındaki seferler kapı arızası nedeniyle durduruldu...

Dün açılışı yapılan ve bu sabah elektrik kesintisi nedeniyle seferleri kısa süre aksayan Marmaray'da ikini arıza yaşandı.

Marmaray'da Anadolu - Avrupa yakası arasındaki seferler kapı arızası nedeniyle durduruldu.

Marmaray'da ilk arıza

TCDD GENEL MÜDÜRÜ KARAMAN: ŞU ANDA BİR AKSAKLIK YOK
TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, dün hizmete giren Marmaray'da şu ana kadar herhangi bir aksaklık yaşanmadığını belirterek, "Yolcularımız da durumdan memnun. Şu anda beklediğimizin iki katı yolcu var" dedi.

Karaman, Asya ile Avrupa'yı deniz altından tünelle bağlayan ve dün düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirilen "Asrın Projesi" Marmaray'ın Üsküdar İstasyonu'nda incelemelerde bulundu.

Burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Marmaray'da şu anda büyük bir yoğunluğun olduğunu ifade eden Karaman, bunun seyahatlerin ücretsiz yapılmasından kaynaklandığını kaydetti.

Marmaray'da elektirik kesintisi

Marmaray ücretsiz olduğu için yolcu sayısını tam olarak belirleyemediklerini anlatan Karaman, "Vatandaşlar sadece bir yöne gitmiyor. Şu anda hem gidiyor hem geliyor. Belki de vatandaş bıkıncaya kadar bu böyle devam edecek" diye konuştu.

Olası bir aksaklığın yaşanmaması için tüm ekibin görev başında olduğunu vurgulayan Karaman, Marmaray Projesi'nin başından bu yana hiç kimsenin burnunun kanamamasından gurur duyduklarını söyledi.

Karaman, bundan sonra da kimsenin olumsuz bir şey yaşamasını istemediklerini belirterek, bu nedenle uyarı anonslarıyla halkın kolaylıkla seyahat etmesini sağladıklarını anlattı.

TCDD Genel Müdürü Karaman, çok yoğun olduğu için kontrol altına almak için istasyonda iki kapıyı kapatmak zorunda kaldıklarını dile getirdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları