loading
close
SON DAKİKALAR

Marmaris yangınında ikinci gece; rüzgar azaldı çalışmalar karadan hız kesmeden devam ediyor

Marmaris yangınında ikinci gece; rüzgar azaldı çalışmalar karadan hız kesmeden devam ediyor
Tarih: 22.06.2022 - 22:48
Kategori: Şehir

Marmaris'te orman yangını devam ediyor. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay; Zor bir gece daha bizi bekliyor. sizlere müjdeli haberler vermek umuduyla tüm ekiplere kolaylıklar diliyorum.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay yaptığı açıklamada;

"Maalesef ki yangında 24 saat geride kaldı. Dün karanlık bastırmadan alevlere müdahale edebilmek için bölgeye gece görüşlü helikopter desteği istemiştik. Öğrendik ki envanterde yokmuş.

Bugün ise ekiplerin müdahalesine rağmen alevler rüzgarın da etkisiyle kontrol altına alınamadı. Havanın kararmasıyla çalışmalar yine karadan devam edecek. Zor bir gece daha bizi bekliyor. sizlere müjdeli haberler vermek umuduyla tüm ekiplere kolaylıklar diliyorum.

Değirmenyanı'nda eski okulun bahçesine kurduğumuz lojistik merkezini alevlerin oraya kadar gelme tehlikesi nedeniyle Değirmenyanı girişine taşıdık. Söndürme ekiplerinin taleplerine yanıt vermeye burada devam edeceğiz.

Marmaris Belediyemizin İş makinelerimiz yangın bölgesinde güvenli alan oluşturmak ve alevlerin diğer ağaçlara sıçramasını önlemek için gün boyunca çalıştı. Çalışmalar gece de elverişli bölgelerde devam edecek.

Her zor anımızda yanımızda olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, yangın bölgesini ziyaret ederek basın açıklaması yaptı. Kendisine yangının çıkışı, seyri ve son durumu ile ilgili bilgilendirmede de bulundum.

Genel Başkanımıza verdikleri destek için Marmaris halkı adına bir kez daha teşekkürlerimi sunarım. Kendisinden aldığımız güç ve motivasyonla yangın mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz."

Her zor anımızda yanımızda olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, yangın bölgesini ziyaret ederek basın açıklaması yaptı. Kendisine yangının çıkışı, seyri ve son durumu ile ilgili bilgilendirmede de bulundum. pic.twitter.com/eINqmRrdSA

— Mehmet Oktay (@oktaymehmet48) June 22, 2022

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları