Nokta dergisinin bu haftaki kapağı nedeniyle gözaltına alınan derginin genel yayın yönetmeni Cevheri Güven ve sorumlu yazı işleri müdürü Murat Çapan tutuklandı.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik de Twitter hesabına 3 kişinin partiden tedbirli olarak ihraç edilmesine karar verildiğini yazmıştı.
İpek Medya Grubu avukatları polislerden 'elden belgeyi tebliğ yetkisi' sordu. Belge gösteremeyen ve binaya alınmayan polisler araçlarına binerek geri döndü.
BirGün gazetesi yazarı 37 yaşındaki Hande Demircioğlu, İzmir'deki yazlığında yaşamını yitirdi. Demircioğlu'nun ön otopsisinde dışarıdan bir müdahale bulunmadığı belirtildi.
BirGün gazetesi yazarı Hande Demircioğlu, İzmir'deki yazlığında yaşamını yitirdi.
RTÜK uzmanları, Atatürk ve silah arkadaşlarına yönelik sözlerin açıkça ihlal olduğunu savunan rapor hazırladılar. Ancak İzleme ve Değerlendirme Dairesi Başkanı Emir Ulucak, skandal sözleri “ifade ve düşünce özgürlüğü” olarak değerlendirdi.
Tolga Tanış; Bütün veriler, arkasında tek başına IŞİD'in olduğuna dair güçlü kanıtlar ortaya koyuyorken, bir eylemin sorumluluğunu başkalarına yüklemeye çalışarak IŞİD tehdidini bertaraf edemezseniz.
Ahmet Hakan; Nankör IŞİD, BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, IŞİD için 'nankör' demiş.
Ahmet Hakan hakkında "İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hala hayatta kalabiliyorsun" cümlesinden ötürü geçen 14 Ekim'de şüpheli sıfatıyla ifade verdiği ortaya çıktı.
İnternet gazetesi ABC 'medyadaki gerici ve liberal kuşatmayı kıracağıZ' sloganıyla, araştırmacı gazeteci yazar Merdan Yanardağ’ın yönetiminde bugün yayına başladı.
Aydınlık gazetesi yazarı Mehmet Faraç bu sabah saat 5 sıralarında Adana'da kaldığı otel odasında polis tarafından gözaltına alındı. Faraç, mahkemede verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.
Cumhuriyet Gazetesi'nin internet yayını ulaşıma engellendi. Konuyla ilgili herhangi bir açıklama henüz yapılmadı.
Usta gazeteci, yazar, televizyon yorumcusu Can Ataklı 20.10.2015 Salı günü ilk yazısı ile Korkusuz okurları ile buluşacak.
Aydınlık Gazetesi yazarı Mehmet Faraç bu sabah saat 5 sıralarında Adana'da kaldığı otel odasında polis tarafından gözaltına alındı.
Ahmet Hakan; Kendilerine 'Müslüman'ım' diyenlerin kamu mallarını talan etmesine bakıp da 'İslam bu mu' demeyin. İslam, hırsızlığı asla mazur görmez.
Ertuğrul Özkök; Sayın Başbakan, siz içkiden anlamazsınız, bense çok iyi anlarım. Bu, kokteyl falan değil, bal gibi sek. IŞİD tarafından yapılmış bir terör eylemi...
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, yayınlarında 'Terör örgütü propagandası' yaptıkları gerekçesiyle Samanyolu Haber ve Mehtap TV hakkında, soruşturma başlattı.
Ertuğrul Özkök; Biraz sonra sana soracağım, diyeceğim ki: 'Cumhurbaşkanı'nı kim aldattı... Kim mandepsiye getirdi...'
Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Büyükçekmece Sulh Ceza Hakimliği tarafından dosya üzerine kısıtlama kararı konulduğu hatırlatıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 19.00 Star Ana Haber’de Nazlı Çelik’in sorularını yanıtlayacak.
Bir dönem Star gazetesi ve Yeni Şafak'ta yöneticilik yapan gazeteci Levent Gültekin, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hakkında bir iddiayı gündeme getirdi.