loading
close
SON DAKİKALAR

Mehmet Altan, Medya Durağı'nın konuğuydu

Mehmet Altan, Medya Durağı'nın konuğuydu
Tarih: 16.01.2013 - 20:06
Kategori: Yerel

Sultanbeyli Belediyesi, ''Medya Durağı'' adı altında, ünlü gazeteci ve yazarlarla söyleşilere başladı...

Aydos Buluşmaları kapsamında her ay kültür, tarih ve edebiyat söyleşileri düzenleyen Sultanbeyli Belediyesi, üç sezondur bu anlamda ilçede müdavimler oluşturacak programlara imza atıyor. İlgiyle takip edilen bu söyleşilere şimdi bir yenisi daha eklendi. Gazeteci-yazar Özcan Ünlü’nün hazırladığı “Medya Durağı” isimli söyleşilerde her ay bir gazeteci Sultanbeyli’ye geliyor. Ünlü’nün ilk konuğu  gazeteci, yazar ve akademisyen Mehmet Altan’dı. Medya Durağı programına Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.


Sultanbeyli Kültür Merkezinde başlayan Medya Durağı programının açılış konuşmasını yapan Özcan Ünlü, programın amacını, “Ülkemizde güzel şeyler oluyor. Bunları doğru anlamak adına medya durağını Sultanbeyli’ye kurmak istedik” şeklinde ifade etti. Ünlü, “Türkiye hakkında doğru şeyler anlatan ve fikirler beyan eden kişileri medya durağında ağırlamaya devam edeceğiz” dedi ve konuğunu izleyicilere tanıttı.


Medya Durağı’nın ilk konuğu olan Mehmet Altan, söyleşisinde gündeme dair görüşlerini belirtti. Altan programı düzenleyen Sultanbeyli Belediyesine teşekkür ederek başladığı konuşmasında Türkiye gündemini meşgul eden konular hakkında fikirlerini sundu. “Temel hak ve özgürlükler önemli.

Demokrasi artık ülkemizin olmazsa olmazıdır ” diyen Altan, Türkiye’de kalıcı çözümlerin üretilmesi gerektiğini ifade etti. Bu noktada yapılması gerekenler üzerine konuşan Mehmet Altan, gündemdeki konuları bu çerçevede değerlendirdi ve izleyicilerden gelen soruları cevapladı.

 

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları