loading
close
SON DAKİKALAR

Mehmet Haberal hastaneye kaldırıldı

Mehmet Haberal hastaneye kaldırıldı
Tarih: 12.02.2012 - 02:36
Kategori: Şehir

Başkent Üniversitesi Kurucusu ve CHP Zonguldak milletvekili Mehmet Haberal, belindeki ağrılar ve kardiyolojik sorunlardan dolayı Selimpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan Başkent Üniversitesi Kurucusu ve CHP Zonguldak milletvekili Mehmet Haberal, önceki gün tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi’nde belindeki ağrıların artması sonucu acil olarak hastaneye kaldırıldı.

Doktorlar tarafından bel fıtığı teşhisi konulan ve bir kaç gün hastanede hareket etmeden yatmasına karar verilen Haberal’ın tedavisine başlandı. Haberal’ın avukatı Dilek Helvacı gazetemize yaptığı açıklamada Haberal’ın önceki gün cezaevinde bel ağrılarının arttığını ve acil olarak hastaneye kaldırıldığını belirterek, “Mehmet beyin sağlık durumuna ilişkin Kardiyolojik ve Endokrinolojik ileri tetkiklerinin yapılması için karar çıktı. Pazartesi günü hastaneye gidecek olan Mehmet beyin belindeki ağrılar akşam üstü artarak şiddetini artırdığı için acil olarak hastaneye kaldırıldı. 

Doktorlar tarafından hiç hareket etmemesi istenen Mehmet Bey şu an için müşühade altında tutuluyor ve düzenli olarak kan ve nabız ölçümleri yapılıyor. Bir kaç gün hareket etmeden hastanede yatmaya devam edecek” dedi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları