loading
close
SON DAKİKALAR

Meral Akşener Sinop'ta konuştu; Oy vererek birinci parti yapacaksınız; Ben de kimseyle pazarlık etmeden önce bu ucube sistem değişecek sonra başbakan olacağım!

Meral Akşener Sinop'ta konuştu; Oy vererek birinci parti yapacaksınız; Ben de kimseyle pazarlık etmeden önce bu ucube sistem değişecek sonra başbakan olacağım!
Tarih: 19.04.2023 - 17:11
Kategori: Siyaset

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener; Birleşe birleşe kazanacağız Türkiye’ye refah, hakça paylaşım, sosyal devlet anlayışı ve fırsat eşitliğini getireceğiz.

‘’TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE İYİ PARTİ BİRİNCİ PARTİ, SAYIN KILIÇDAROĞLU DA CUMHURBAŞKANI OLACAK!’’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine yönelik il ziyaretlerineMansur Yavaş ile birlikteSinop’ta devam etti.

Akşener, Sinop İskele Meydanı’nda kendilerini karşılayan kalabalıkta vatandaşlara seslendi.

‘’TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE İYİ PARTİ BİRİNCİ PARTİ, SAYIN KILIÇDAROĞLU DA CUMHURBAŞKANI OLACAK!’’

Yağan şiddetli yağmura rağmen Akşener’i bekleyen vatandaşlara seslenen Akşener;

‘’Benim milletim dolu karşısında burada duruyorsa Meral Akşener çıkmaz mı? Elbette beraber, elbette birlikte konuşacağız. Allah her birinizden razı olsun. 14 Mayıs akşamı inşallah Sinop’tan başlayıp Türkiye’nin her yerinde İYİ Parti birinci parti, sayın Kılıçdaroğlu da Cumhurbaşkanı olacak.’’ diyerek vatandaşlara teşekkür etti.

‘’ARADAKİ FARKI DÜZELTECEĞİZ’’

Sinop’un bir emekli şehri olduğunu söyleyen Akşener, en düşük emekli maaşının 7.500 TL’ye yükseltilse de en düşük emekli maaşının asgari ücret kadar olması gerektiğini belirterek; ‘’6.500 lira alan da 7.500 lira oldu. Biz iktidara gelir gelmez aradaki farkı da düzelteceğiz.’’ dedi.

SİNOP’U HEM BİR TURİZM ŞEHRİ, HEM BİR İSTİHDAM ŞEHRİ HEM DE İNSANLARIN MUTLU OLDUĞU BİR ŞEHİR HÂLİNE GETİRECEĞİZ!’’

Akşener, 100.000 öğretmen atama, 3600 ek gösterge, KPSS mağduriyetlerini giderme vaatlerini hatırlatarak; ‘’Sinop’u hem bir turizm şehri, hem bir istihdam şehri hem de insanların mutlu olduğu bir şehir hâline getireceğiz inşallah hep beraber.’’ diye konuştu.

‘’BİZ BU UCUBE SİSTEMİ BİRLİKTE DEĞİŞTİRMELİYİZ.’’

‘’Ben İYİ Parti’ye oy istiyorum aynı zamanda Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı olan sayın Kılıçdaroğlu’na da oy istiyorum. Biz bu ucube sistemi birlikte değiştirmeliyiz.’’ diyen Akşener, Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi’nin haksızlıklara sebep olduğu ifade ederek bu sistemin değişmesi gerektiğini vurguladı.

‘’ÖNCE BU UCUBE SİSTEM DEĞİŞECEK, SONRA BAŞBAKAN OLACAĞIM.’’

Kalabalıktan gelen; ‘’Başbakan Meral’’ sözleri üzerine Akşener; ‘’Bedava olmaz. Oylarınızı vereceksiniz. Birinci parti yapacaksınız. Ben de kimseyle pazarlık etmeden önce bu ucube sistem değişecek sonra başbakan olacağım.’’dedi.

‘’BENİ O MASAYA JET HIZIYLA İKNA EDEN MANSUR YAVAŞ OLDU.’’

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığının yanında Ekrem İmamoğlu’nun ve Mansur Yavaş’ın da Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı olmasıyla birlikte kazanma sistemini birlikte oluşturduklarını ifade eden Akşener, masaya tekrar dönüşü üzerine ortaya atılan iddialara ilişkin; ‘’Mansur Bey ve Ekrem İmamoğlu her ikisi de geldiler ve şahsıma dair bir talebim olmadığı ortaya çıkınca her ikisini etkili, yetkili birer cumhurbaşkanı yardımcılığına getirdik, el birliğiyle imzaladık. Şimdi bir televizyona gittim, televizyonda dedi ki ilgili arkadaşımız;‘Siz o masaya nasıl oturdunuz? Diyolar ki, dış güçler oturttu.’ Ben de dedim ki;‘Beni o masaya jet hızıyla ikna eden Mansur Yavaş oldu.’’ diye konuştu.

‘’ARTIK İŞLERİ İFTİRAYA KALDI’’

Kendisiyle birlikte diğer Millet İttifakı paydaşlarına ve iki büyükşehir belediye başkanına yönelik birçok iftira ortaya atıldığının altını çizen Akşener,

‘’50 bin tane dedikodu yapıyorlar, 50 bin tane iftira atıyorlar. Artık işleri iftiraya kaldı. Ama söyleyemedikleri bir şey var. O da hırsız diyemiyorlar çünkü kendileri hırsız! Hırsız deseler, hırsızlıklarını çat diye yüzlerine vuracağız.’’ dedi.

‘’GENÇLER, İYİ PARTİ’YE OY İSTİYORUM’’

14 Mayıs seçimlerine ilişkin gençlere çağrıda bulunan Akşener; ‘’Gençler sizden rica ediyorum, her seferinde yanınızda iki arkadaşınızı götüreceksiniz. Sandığa mutlaka gideceksiniz. Millet İttifakı’nda bakın 2 siyasi parti var, onu göreceksiniz. Başta sayın Kılıçdaroğlu’nu göreceksiniz, mührü oraya basacaksınız. Sonra da CHP’yleİYİParti’yi göreceksiniz. Tabii CHP’ye oy verenler versinler ama ben İYİ Parti’ye de oy istiyorum.’’ diye konuştu.

‘’ASLINDA RECEP BEY’İ DE KURTARACAĞIZ’’

Birleşe birleşe kazanma hâlinin Türkiye’ye refah, hakça paylaşım, sosyal devlet anlayışı ve fırsat eşitliğini getireceğini söyleyen Akşener, adalet kavramının altını çizerek;

‘’Aslında sayın Erdoğan’ı, Recep Bey’i de kurtaracağız ha. Çünkü ya adamcağız bir haftada 36bin imza atmak zorunda. Ya böyle bir imkân olabilir mi? Böyle bir iş olur mu? Onun için her şey yanlış. Onun için 5-10-15 maaş ikramiye alan, maaş alan, yan gelip yatan danışmanlar var. Haram olsun, zıkkım olsun.Adalet sağlanacak ve hepsinden hesap sorulacak!’’ sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları