loading
close
SON DAKİKALAR

Meral Akşener’den Bahçeli’nin ‘Evine dön’ açıklamasına yanıt

Meral Akşener’den Bahçeli’nin ‘Evine dön’ açıklamasına yanıt
Tarih: 05.08.2020 - 15:02
Kategori: Siyaset

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dün yaptığı açıklamaya yanıt verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İl İl - İlçe İlçe esnaf ziyaretlerine Nevşehir İlinde devam ediyor. Akşener, ilk durağı Acıgöl İlçesindeilgiyle karşılandı. Acıgöl ve Merkez esnafını ziyaret eden ve sorunlarını dinleyen Akşener, daha sonra Hacıbektaş İlçesinegeçti.Burada Hacı Bektaş-ı Veli Türbesini ve Ana Arife Ulusoy’uevinde ziyaret etti.

 Akşener yaptığı açıklamada, “Ben bugün Nevşehir’de daha önce başlattığımız Covid 19 salgını sebebiyle bıraktığımız ilçe gezilerine bugün başladım. Tarih bir bütündür, Bayram içerisinde Fatih’in fethettiği Ayasofya’yı ziyaret ettim. Tam ibadete açılan, Atatürk’ümüzün özgürleştirdiği Ayasofya Camiini ziyaret ettim, orada mescit namazı kıldım. Bugün de Nevşehir’deyizburada da Hacı Bektaş-ı Veli’nin Türbesini ziyaret ettik, dua ettik. İnşallah bu bütünlüğü yani bu bütün değerlerin bizim olduğunu tekrar hatırlatarak yolumuza devam ediyoruz” dedi.

BİZİM DERDİMİZ MİLLETTİR, MİLLETİN SESİDİR

Açıklamasının ardından gazetecilerin, Bahçeli’nin Eve dön çağrısını nasıl yorumluyorsunuz? sorusuna Akşener şu yanıtı verdi:

“Ben aracılığınızla Sayın Erdoğan’a bir çağrıda bulunmak istiyorum, Ortağı ile ilgilensin. Ne zaman Sayın Erdoğan’ın ilgilisi azalıyor Sayın Bahçeli başta ben olmak üzere partime saldırıyor. Biz bundan bıktık, lütfen ortağı ile ilgilensin. Birincisi bu ama diğer taraftan siyasi magazin konularında konuşmayı ve siyasetçilerin ita amiri pozisyonunda parmak sallamasını siyasi nezaketle hiç uygun görmediğimi, bağdaştırmadığımı söylemek isterim. Sayın Bahçeli’nin en önemli özelliği kendisinin altını ısrarla çizdiği nezaketidir ama Türkiye’nin özellikle ekonomi noktasında problemleri olduğu bir dönemde, üzerine salgın yaşadığımız bir dönemde esnafımızın, işçimizin, işsiz gencimizin, tarımımızın pek çok sorunu varken, milletin sesini duymak yerine, o sese bir cevap vermek yerine siyasi magazinle meşgul olmasını da hiç hoş bulmadığımı, hiç hoş olmadığını ifade etmek isterim. Bir kez daha söyleyeyim Sayın Erdoğan lütfen ortağınızı üzerimize sardırmaktan alın yeterli ilgiyi gösterin. Bizim derdimiz millettir, milletin sesidir.”

 

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları