loading
close
SON DAKİKALAR

Meral Akşener'den Uşak'ta 'Operasyon' çıkışı; Eğer savaş ilanıysa kabul ediyorum, varım'

Meral Akşener'den Uşak'ta 'Operasyon' çıkışı; Eğer savaş ilanıysa kabul ediyorum, varım'
Tarih: 19.12.2023 - 14:45
Kategori: Siyaset

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uşak İl Başkanlığında yaptığı ziyarette gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Akşener, bilgisi dahilinde Ankara ve İstanbul'da arka kapı diplomasisi yürütüldüğü şeklindeki iddiaları yalanladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Uşak'ta vatandaşlara seslendi;
 
 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uşak İl Başkanlığında yaptığı ziyarette gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
Bilgisi dahilinde Ankara ve İstanbul'da arka kapı diplomasisi yürütüldüğü şeklindeki iddiaları yalanlayan Akşener, partisine yönelik kurumsal bir operasyon yapıldığının ortaya çıktığını söyledi.
Meral Akşener, "Mesela Ankara'yı paylaşmışlar, İstanbul'u bilmiyorum. Polatlı'ya GİK üyemiz Yetkin Öztürk gelecekmiş. Ama bunlar CHP'den aday olacakmış. Gölbaşı'na Yakup Odabaşı gelecekmiş. Hiçbirinden haberim yok. Bu ne demek biliyor musunuz? Bir siyasi partinin içişlerine karışmak demektir. Biz bunu 1997'de Doğru Yol Partisi'nde yaşadık. Ben bu konuda idmanlıyım. Şu an itibariyle eğer böyleyse bir savaş ilanı olarak kabul ediyorum, varım." dedi.
 
İYİ Parti Genel Başkanı ziyareti sonrası çevre esnafının sorunlarını dinledi. Akşener Uşak'ta teşkilatları ile biraraya geldi, seslendi.
 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uşak Teşkilat Buluşması'na katıldı. Yerel seçimlere ilişkin konuşan Akşener, "Buradan ilan ediyorum. Bu benim fikrim, benim talimatım: Her yerde tek başımıza giriyoruz! Ankara'da da İstanbul'da da tek başımıza giriyoruz. Her ilçede tek başımıza giriyoruz. Ben başaracağımıza inanıyorum. Bunun sonucunda bu başarı hepimizindir. Başarısızlık olduğu takdirde de benimdir, o sorumluluğu yerine getireceğim. Ona göre çalışacaksınız, çalışacağız. Eğer bedel ödememi istemiyorsanız çalışacaksınız." dedi. Konuşması dakikalarca ayakta alkışlanan Akşener, Uşak Belediye Başkanlığı için de Muhammet Gür'ün adaylığını ilan etti.
Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları