loading
close
SON DAKİKALAR

Meryl Streep ve Nicole Kidman’lı ‘The Prom’ 11 Aralık’ta Netflix’te yayında

Meryl Streep ve Nicole Kidman’lı ‘The Prom’ 11 Aralık’ta Netflix’te yayında
Tarih: 30.11.2020 - 11:56
Kategori: Kültür & Sanat

Meryl Streep, Nicole Kidman, James Corden, Kerry Washington, Keegan-Michael Key gibi isimleri bir araya getiren Ryan Murphy imzalı “The Prom” filminden yeni fragman yayımlandı. Film, 11 Aralık’ta Netflix’te izleyici ile buluşacak.

FilmLoverss’ın Netflix’ten aktardığı habere göre, “Nip/Tuck” ve “Glee” gibi dizilerle adını duyurduktan sonra “American Horror Story” ile büyük başarı yakalayan ve son yıllarda televizyon dünyasının en önemli isimlerinden biri hâline gelen Ryan Murphy, 300 milyon dolarlık dev bir anlaşmaya imza attığı Netflix çatısı altında yeni projelere imza atmaya devam ediyor. Bir yandan “Hollywood” ve “Ratched” gibi yeni diziler hazırlayan Murphy, bir yandan da filmlerine yenilerini ekliyor. Murphy’nin 2014 yapımı “The Normal Heart”tan (Kalbin Direnişi) beri yönettiği ilk film olan “The Prom”, önümüzdeki ay Netflix’te sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

Meryl Streep, Nicole Kidman, James Corden, Kerry Washington, Keegan-Michael Key ve Andrew Rannells gibi önemli isimleri bir araya getiren oyuncu kadrosuyla merak uyandıran “The Prom” için tanıtım çalışmalarına hız veren Netflix, heyecanla beklenen filmden yeni bir fragman yayımladı.

“The Prom”, 2018’in Ekim ayında Broadway’de sahnelenmeye başlayan ve altı Tony adaylığı kazanan aynı adlı müzikalden uyarlandı. Oyunun da yazarları olan Chad Beguelin ve Bob Martin‘in senaryosunu kaleme aldığı film, bir zamanlar oldukça meşhur olan dört Broadway oyuncusunun, lezbiyen bir öğrencinin (Emma) kız arkadaşını mezuniyet gecesine götürmesine izin verilmediği bir Indiana kasabasına gitmesiyle yaşanan olayları konu alıyor. Bu dörtlü görünüşte genç bir kızın hakları için mücadele veriyor olsa da aslında tek amaçları bu olayı kullanarak kendilerini yeniden gündeme taşımaktır.

Bu yıl gerek orijinal yapımları gerekse haklarını aldığı filmlerle ödül sezonunda bir hayli etkili olacak gibi görünen Netflix, “The Prom”dan da oldukça umutlu. Meryl Streep ve Nicole Kidman gibi iki usta oyuncuyu kadrosunda barındıran filmin özellikle oyunculuk kategorilerinde iddialı olacağı tahmin ediliyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları