loading
close
SON DAKİKALAR

Metin Göktepe ödülleri bugün veriliyor

Metin Göktepe ödülleri bugün veriliyor
Tarih: 10.04.2013 - 12:16
Kategori: Gündem

Bu yıl on altıncısı düzenlenen Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri Yarışması’nın ödül töreni bugün yapılıyor...

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Lokalinde yapılacak ödül töreni öncesinde Burhan Felek Salonunda saat 16.00’da, Evrensel Hukuk ve Türkiye’de Basın Özgürlüğü başlıklı panel düzenlenecek. Moderatörlüğünü, Gazeteci Celal Başlangıç’ın yapacağı panelde, Doç. Dr. Esra Arsan, Avukat Fikret İlkiz ve Yayıncı ve Yazar Ragıp Zarakolu konuşmacı olacak.
Panelin ardından saat 17.30’da ödül töreni başlayacak.

Yarışmada, Yazılı Haber Ödülünü Milliyet Gazetesi’nde yayımlanan ‘İcralık eden dayanışma’ başlıklı haberiyle Arif Balkan, Görüntülü Haber Ödülünü ise, Muhabir Özgen Bingöl ile Kameraman Arda Sevimli, Kanal D Ana Haber’de yayınlanan “Panzer 20, Dur Gitme” başlıklı haberleriyle kazanmıştı.

Yarışmada, Fotoğraf Ödülünü Faruk Ayyıldız gazetemizde yayımlanan “Pencereden Görünen Acı” ve “Kana ve Çamura Bulanmış Kimlik” adlı Roboskî’de çekmiş olduğu fotoğraflarıyla kazanmıştı. Yerel Gazetecilik Ödülü’nü “Başbakan’a hemşehrilerinden ONE MINUTE! NOOLİYİ” başlıklı haberleriyle Gençağa Karafazlı ve Fehmi Demir kazandığını yarışmada, “İmralı Zabıtları” başlığı ile yayımlanan haberiyle Namık Durukan’a da Jüri Basın Özgürlüğü Ödülü verilmişti.

Evrensel

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları