loading
close
SON DAKİKALAR

Metro bir an önce Beylikdüzüne gelmeli

Metro bir an önce Beylikdüzüne gelmeli
Tarih: 15.04.2013 - 12:36
Kategori: Siyaset

Beylikdüzü halkıyla buluşmalarına sosyal medyada da devam eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Beylikdüzü'ne bir an önce metro gelmeli" dedi...

CHP Beylikdüzü Propaganda ve İletişim Komisyonu tarafından gerçekleştirilen etkinlik kapsamında her cumartesi sosyal medyada vatandaşlarla buluşarak görüş ve önerilerini dinleyen CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu hafta takipçilerine CHP iktidarıyla Beylikdüzü’nde gerçekleşecek sosyal gelişimden örnekler vererek şu ifadelere yer verdi;
“Beylikdüzün’de yaşam hayal ediyoruz. Yakuplu’da otizmli çocuklarla piknik yapıyor, uçurtma uçuruyoruz. Yanımızda onlarla yeni tanışan çocuklar var. Yürüyüş yapan hemşehrilerimizle Kavaklı Sahili’nden Gürpınar’a varıyoruz. 

Yolda Kavaklı stadında Beylikdüzüspor alt yapısında Türkiye Şampiyonasına hazırlanan sporcuları izliyoruz. Alışveriş festivalimizle, sokakta hemşehrilerimizle esnafımızı buluşturuyoruz.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını İstanbul’un en coşkulu kalabalığı ile Atatürk Meydanımızda kutluyoruz.Bir pazar sabahı Yeşilvadi’de Sanatçılar Parkı’nda açılışını yapacağımız heykelin önünde buluşacağız. Bir bahar günü bizi halkımızla Adnan Kahveci Mahallemizde sahille buluşturacak bisiklet gezisi yapacağız.” 

Beylikdüzü’nde yaşam konulu sohbette, ilçedeki sorunlardan da bahseden İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü'nün içeride ve dışarıda mevcut bir takım sorunları var. Beylikdüzü’nün ilçe içi sorunlarına; fakir bir sosyal yaşam, yetersiz çevre imkânları, halka dönük, sağlıkla ilgili birimlerin azlığı, nitelikli spor ve kültürel alanlardan yoksun olması diyebiliriz. Dışa dönük sorunların içerisinde ise en önemlisi Beylikdüzü'nün çevreyle olan ulaşım sorunları, burada en büyük beklenti bir an önce Beylikdüzü'nünmetro ağına bağlanmasıdır. İlave olarak deniz ulaşımı da eklenebilir” dedi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları