loading
close
SON DAKİKALAR

Metro kazasını yolcu anlattı: Yaralı için bir şey yapamadım kahretsin!

Metro kazasını yolcu anlattı: Yaralı için bir şey yapamadım kahretsin!
Tarih: 29.09.2014 - 13:56
Kategori: Sağlık, Yaşam

İstanbul Metrosu'nun Sepyrantepe durağında yaşanan kazayı yolcular Twitter'dan dakika dakika anlattı.

İstanbul Metrosu, Sanayi Mahallesi - Seyrantepe hattında meydana gelen kazanın detayları önce sosyal medyada ortaya çıktı. Metrodaki bazı yolcular yaşananları ve sonrasını anlattı. Yaralılara 30 dakika boyunca müdahale edilmediği iddia edildi. Metrodaki korkunç kazayla ilgili en çarpıcı iddia ekşi sözlük yazarından geldi. Night fury adını kullanan yazar yaralılara uzun süre müdahale edilmediğini önü sürdü. İstanbul’da meydana gelen korkunç metro kazasını yaşayanlardan biri de Twitter kullanıcısı ‘mukoyoko’ydu. Kazayı dakika Twitte'dan anlattı. Twitter kullanıcısı mukoyoko'nun anlatımına göre yaralanan bir kişiye 37 dakika sonra müdahale edildi. Kazanın şokunu atlatan ‘mukoyoko’nun attığı son tweet ise her şeyi özetliyordu “Yaralı için hiçbir şey yapamadım, şoktan titremekten, hiçbir şey! Kahretsin, kahretsin”

İşte dakika dakika o korkunç anlar...

Sanayiden Seyrantepe'ye giden metro tünelde kaza yaptı biraz önce. 2. Vagonda (orada olduğum için sadece onu biliyorum) yaralı var!!

09:32
Tünelden çıktık az önce, yaralıyı hala çıkarmadılar
9:42
Şu an şurada bekliyorum hala, ambulans nereden nasıl gelir buraya bilmiyorum

09:44
Bu arada simdi yanımızdaki işçinin söylediğine göre vagonlarda hala bekleyen insanlar var, sanırım bizim haricimizde çıkan yok daha dışarı

9:46
Ambulans geldi sonunda!

9:53
Itfaiyeden de geldiler

10:08
Yaralıyı çıkardılar sonunda, götürüyorlar, yaşıyormuş artık nefes alabilirim ben de!!

10:13
Turing in oradaymışız, tırmandık, çıkıyoruz simdi, video var nasıl yüklenir bilmediğim için yükleyemedim.

10:55
Yaralı için hiç bir şey yapamadım şoktan titremekten, hiç bir şey! Kahretsin, kahretsin..

YARIM SAAT BOYUNCA YARALIYA MÜDAHALE EDİLMEDİ

İstanbul Metrosu, Sanayi Mahallesi - Seyrantepe hattında meydana gelen kazanın detayları önce sosyal medyada ortaya çıktı. Metrodaki bazı yolcular yaşananları ve sonrasını anlattı. Yaralılara 30 dakika boyunca müdahale edilmediği iddia edildi. Metrodaki korkunç kazayla ilgili en çarpıcı iddia ekşi sözlük yazarından geldi. Night fury adını kullanan yazar yaralılara uzun süre müdahale edilmediğini önü sürdü.İşte Night Fury'nin kaza hakkında yazdıkları: Kazanın gerçekleştiği ve bir yaralının olduğu vagonlardan birindeydim. kaza anını anlatmak gerekirse, metro hafiften titremeye başladı, çok anormal bir durum olarak görmedik ama bir süre sonra titreme şiddeti epey arttı ve saniyeler içerisinde şu manzara gerçekleşti:


Bu manzaradan hemen sonra metrodaki acil çıkış düğmesine bastık ve sirenler çaldı. Şansımıza metronun her iki tarafında duvar değil de sağ tarafında inşaatın olduğu ve inşaat işçilerin olduğu boş bir alan vardı. onlardan yardım istedik, kapı açıldı ve çıkmaya başladık. Bu yolu takip ederek dışarı çıktık.

Metro kazasını yolcu anlattı: Yaralı için bir şey yapamadım kahretsin!

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları