loading
close
SON DAKİKALAR

Metrobüs hattına otopark ihtiyacı var

Metrobüs hattına otopark ihtiyacı var
Tarih: 28.10.2012 - 20:33
Kategori: Özel Haberler

CHP'li Fikret Konya, Avcılar-Beylikdüzü- TÜYAP metrobüs hattı güzergahında yaşanan otopark sorununu İBB Meclis gündemine getirdi...

CHP İBB Meclis Üyesi Fikret Konya, yaklaşık 4 ay önce faaliyete geçen Avcılar-Beylikdüzü- TÜYAP metrobüs hattı güzergâhında yaşanan sorunlara yönelik vatandaşların taleplerini İBB Meclis gündemine getirdi. 

CHP’li Fikret Konya hazırladığı yazılı soru önergesinde, “Beylikdüzü-TÜYAP metrobüs hattının son durağında vatandaşlarımızın araçlarını park edebilmeleri için otopark ihtiyacı bulunmaktadır. 

Bu alana otopark yapılması konusunda herhangi bir çalışma yapılmakta mıdır? Güzergâh üzerinde bulunan duraklarda tuvalet, lavabo vb. bulunmamaktadır. Durak alanları ve yakın çevrede bu ihtiyaçların giderilmesine yönelik bir çalışma var mıdır? ” Sorularını sordu. 

Avcılar-Beylikdüzü- TÜYAP metrobüs hattı güzergâhına araç otoparkı ihtiyacı var

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 2012 yılı Ekim ayı Meclis toplantılarında CHP İBB Meclis Üyeleri Fikret Konya, Serdar Bayraktar ve Dr. Hakkı Sağlam’ın imzaları ile verilen ve Başkan Kadir Topbaş’ın yazılı cevaplanması için Başkanlık Makamına oybirliği ile havale edilen soru önergesinde şöyle;

Yazılı Cevaplandırılmasını İstediğimiz Sorular:

Avcılar Beylikdüzü metrobüs hattı iki ayı aşan bir süredir vatandaşlarımız tarafından kullanılmaktadır bu güzergâhta yaşanan sorunlara yönelik soru ve taleplerimiz aşağıdadır.

1. Beylıkdüzü-TÜYAP metrobüs son durağında vatandaşlarımızın araçlarını park edebilmeleri için otopark ihtiyacı bulunmaktadır. Bu alana otopark yapılması konusunda herhangi bir çalışma yapılmakta mıdır? 

2. Özel halk otobüsleri ve minibüsler için bir durak alanı oluşturulacak mıdır? 

3. Güzergâh üzerinde bulunan duraklarda tuvalet, lavabo vb. bulunmamaktadır. Durak alanları ve yakın çevrede bu ihtiyaçların giderilmesine yönelik bir çalışma var mıdır? 

4. Metrobüs güzergâhında bulunan yürüyen merdivenler ve asansörler halen çalışmamaktadır. Bu durum hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızı mağdur etmektedir. Bu sistemler ne zaman çalışmaya başlayacaktır?


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları