loading
close
SON DAKİKALAR

MHP'den TTB'yi ziyaret eden Kılıçdaroğlu'na tepki!

MHP'den TTB'yi ziyaret eden Kılıçdaroğlu'na tepki!
Tarih: 22.09.2020 - 15:44
Kategori: Siyaset

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik olarak "Yakasına takılan siyah kurdele, kendisini hangi kirli güçlere teslim ettiğinin utanç nişanesi olarak hafızalarda yer edecektir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla TTB'yi hedef almış, "Türk Tabipler Birliği, bugünkü hassas dönemde, insan ve toplum sağlığı hakkında asılsız şaibe ve şüpheleri körüklemektedir. Bu nedenle sadece adında Türk bulunan Tabipler Birliği derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır. Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır" demişti. Bahçeli'nin sözleri tepki çekerken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, TTB'ye desteğini açıklamıştı.

Kılıçdaroğlu bugün de TTB Genel Merkezi'ni ziyaret etti. CHP lideri Bahçeli'nin sözlerine atıfla "Covid-19 ile mücadele edenler terörist oluyor değil mi? Hayatımda duyduğum en saçma söz" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Kılıçdaroğlu’nun Türk Tabipleri Birliği'ne (TTB) yaptığı ziyarete tepki gösterdi.

Büyükataman, "Bugün Türk Tabipleri Birliğini ziyarete giden Kılıçdaroğlu’nun yakasına takılan siyah kurdele, kendisini hangi kirli güçlere teslim ettiğinin utanç nişanesi olarak hafızalarda yer edecektir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin hekimleri suçlu ilan ettiğini iftira eden Kılıçdaroğlu’nun bu iftirasını ispatlamasını şerefine emanet ediyoruz. Kılıçdaroğlu’nun ziyaretlerine Kandil’le devam edip etmeyeceği, bu görüşmenin Kandil’in siyasi temsilcileriyle seçimden önce yaptığı gibi gizli mi olacağı da ayrıca merak konusudur" dedi.
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları