loading
close
SON DAKİKALAR

Millet İttifakı; 'Ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaşmış bulunuyoruz'

Millet İttifakı; 'Ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaşmış bulunuyoruz'
Tarih: 02.03.2023 - 22:17
Kategori: Siyaset

Millet İttifakı: Ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaştık. Aday konusunda 'nihai kararın' 6 Mart Pazartesi yapılacağı belirtildi.

Millet İttifakı’nın 'cumhurbaşkanı adayı' gündemiyle gerçekleştirdiği toplantıda yeniden bir araya gelme kararı alındı. Yaklaşık altı saat süren toplantının ardından liderlerin imzasıyla yayımlanan açıklamada, "Ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaşmış bulunuyoruz" denildi. Liderlerin kendi partilerinin yetkili kurullarını aday konusunda bilgilendirmelerinin ardından nihai karar 6 Mart Pazartesi günü kamuoyuyla paylaşılacak.

6 liderden ortak açıklama

Altı siyasi partinin ortak imzasıyla  Metinde şu ifadelere yer verildi:

"Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin genel başkanları olarak 28. Dönem TBMM ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaşmış bulunuyoruz. Genel başkanların partilerinin yetkili kurullarını bilgilendirmeleri sonrası nihai açıklamayı 6 Mart 2023 tarihinde kamuoyu ile paylaşmak üzere Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde tekrar bir araya geleceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz."

Saadet Partisi, 6 Mart’taki toplantının saat 14.00’da başlayacağını duyurdu.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları