loading
close
SON DAKİKALAR

Milliyet, Serpil Çevikcan ve Tolga Şardan'la yollarını ayırdı

Milliyet, Serpil Çevikcan ve Tolga Şardan'la yollarını ayırdı
Tarih: 01.06.2018 - 12:45
Kategori: Medya

Demirören Medya Grubu, Milliyet Gazetesi'nin Ankara Bürosu'nda uzun yıllardır görev yapan iki isimle yollarını ayırma kararı aldı.

Uzun bir süredir, Doğan Grubu’ndan gelen kanal ve gazetelerin kadrolarında değişikliğe giden Demirörenler bugün Ankara gündemini yıllardır takip eden Ankara Bürosu için harekete geçti. Milliyet Ankara Temsilcisi Serpil Çevikcan ve Temsilci Yardımcısı Tolga Şardan 'la yollarını ayrıldı.

İZNE AYRILDI

Öte yandan Milliyet Gazetesi Ankara Haber müdürü ve Yüzleşme isimli köşeyi kaleme alan Gökçer Tahincioğlu da kendi isteğiyle yıllık izne ayrıldı.

TOLGA ŞARDAN KİMDİR?

Tolga Şardan 1988 yılında Ankara'da yayınlanan Ulus Gazetesi'nde mesleğe adım attı. 1989 yılı Kasım ayında Milliyet Gazetesi'nde Gece muhabiri olarak çalışmaya başladı. Milliyet 'te güvenlik konularında uzman muhabir olarak görev yapan Şardan 5 yıla yakın süredir gazetede Büyüteç adlı köşeyi yazıyordu. Şardan'ın Abdi İpekçi, ÇGD, TSYD, Çetin Emeç Genç Gazeteciler ve Muammer Yaşar Bostancı haber ödülleri bulunuyor. Şardan 16 Mart 2015 tarihinden bugüne Milliyet Gazetesi Ankara Temsilci Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

SERPİL ÇEVİKCAN KİMDİR?

1967 yılında Ankara’ da dünyaya gelen Serpil Çevikcan , Ankara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'ndan 1988’ de mezun oldu. Meslek hayatına 1987’de Milliyet Gazetesi Ankara Bürosunda başladı. İleri derecede İngilizce'ye hakim olan Çevikcan, sırasıyla Başbakanlık, Cumhurbaşkanlığı muhabirliği ve haber müdürü yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2000-2013 yılları arasında Milliyet Gazetesi’nde haber müdürlüğü yaptı ve köşe yazıları kaleme aldı. Gazeteciler Cemiyeti ve Çağdaş Gazeteciler Derneği üyesi olan Serpil Çevikcan uzun süredir Milliyet Gazetesi Ankara Temsilciliği ve yazarlığı görevini yürütüyordu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları