loading
close
SON DAKİKALAR

Muharrem İnce'den Ankara'ya yeşil ışık!

Muharrem İnce'den Ankara'ya yeşil ışık!
Tarih: 07.10.2013 - 18:41
Kategori: Siyaset

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce,Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'na yeşil ışık yaktı...

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce,Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'na yeşil ışık yaktı.

Bir basın mensubunun, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacak mısınız?” sorusuna İnce, “Ben görev adamıyım. Hiçbir görevden kaçmam. Ankara’dan bunları göndermemiz lazım. Bu kiminle oluyorsa, benimle oluyorsa benimle, başkasıyla oluyorsa başkasıyla, kiminleyse bu. Ben hepsine hazırım. Benim böyle bir taleple ortaya çıkmışlığım yok. Bu kiminle olacaksa, sizinle olacaksa sizin arkanıza düşeceğiz, benimle olacaksa benim arkama düşülmeli, başkasıyla olacaksa onun arkasına, kiminle olacaksa. Ankara’dan bunları göndermemiz lazım” yanıtını verdi.

İnce, “Böyle kentlere ben adayım denmez. Partinin çalışmaları var. Kamuoyu yoklamaları, anketler yapılıyor. Kimlerin ismi öne çıkarsa yani analar ne evlatlar doğurmuştur, merak etmeyin. Neler vardır, bir çıksınlar meydana. İsimleri verelim, kiminle oluyorsa, örgüt kimi istiyorsa, anketler kimi gösteriyorsa, genel eğilim neyse, bu kimse onun arkasına düşmeliyiz diyorum” dedi.

“ONU GÜRSEL BEY’E SORUN”

“Gürsel Tekin’in adaylığını nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna İnce, “Onu Gürsel Bey’e sorun. Partimizin genel başkan yardımcısıdır, milletvekilidir, aday olma hakkı her zaman vardır tabii ki. Onun kimse engelleyemez. Aday adayı olma hakkı” diye konuştu.

“TARTIŞMALARIN OLMASI ÇOK DOĞAL BENCE, BİR SIKINTI GÖRMÜYORUM”

“Sarıgül ismi geçiyordu, Gürsel Bey açıkladı, böyle tartışmalı bir durum var, ne diyorsunuz?” sorusuna İnce, “Böyle tartışmaların olması normal değil mi? Henüz hiçbir partinin hiçbir ille ilgili hemen hemen adaylıkları belli değil. Bu tür tartışmaların olması çok doğal bence, bir sıkıntı görmüyorum” dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları