loading
close
SON DAKİKALAR

Muhittin Böcek'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama

Muhittin Böcek'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama
Tarih: 03.10.2020 - 15:27
Kategori: Gündem

Antalya'da koronavirüs tedavisinin ardından akciğerlerinde gelişen rahatsızlık nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in kritik sürecinin devam ettiği, son 24 saatte olumsuz bir durum yaşanmadığı açıklandı. ...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde Covid-19 tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada kritik sürecinin devam ettiği ancak son 24 saatte olumsuz bir gelişme yaşanmadığı belirtildi.

Büyükşehir belediyesinin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Böcek’in sağlık durumuyla ilgili şu bilgilere de yer verildi:

"Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Böcek'in yoğun bakımda takip ve tedavisi devam etmektedir. Alanlarında yetkin klinisyen öğretim üyeleri, modern tıbbın tüm imkanlarını kullanarak takibi yoğun ve eksiksiz bir şekilde sürdürmektedir. Başkanımızın kritik süreci devam etmekle birlikte son 24 saat içerisinde olumsuz bir gelişme yaşanmamıştır."

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları