loading
close
SON DAKİKALAR

Muhtarlardan eyleme destek

Muhtarlardan eyleme destek
Tarih: 21.01.2013 - 21:13
Kategori: Yerel

Dilovası'n da siyasi parti ilçe başkanları tarafından hafta sonu yapılacak olan büyük eylem ile ilgili çalışmalar aralıksız sürüyor...

Dilovası'n da siyasi parti ilçe başkanları tarafından hafta sonu yapılacak olan büyük eylem ile ilgili çalışmalar aralıksız sürüyor. Pazar Günü yapılacak olan eylem ile ilgili olarak hafta sonu mahalle muhtarları ile yapılan toplantıda, muhtarlardan eyleme tam destek kararı çıktı.

CHP İlçe Başkanı İsmail Kaya, MHP eski İlçe Başkanı Metin Uzunok, SP ilçe Başkanı Ercan Oğuz, BDP ilçe Başkanı Alican Kaya, BTP İlçe Başkanı Ahmet Uzun, DP eski İlçe Başkanı İrfan Ertürk ve Mehmet Gülek tarafından kurulan tertip komitesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Pazar günü geniç katılımlı yapılacak olan eylem ile ilgili olarak hafta sonu Dilovası'n da bulunan mahalle muhtarları ile bir araya gelen tertip komitesi yapılacak olan eylem ile ilgili mahalle muhtarlarını bilgilendirerek destek istediler.

Adnan Kahveci parkında yapılan toplantıya katılan mahalle muhtarları ile mazeretlerinden dolayı katılamayan muhtarlar Kömürcüler OSB ve İZAYDAŞ'ın kaldırılması için yapılacak olan eyleme katılacaklarını ve destek vereceklerini belirttiler.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları