loading
close
SON DAKİKALAR

Müslüman Kardeşler Cuma Günü Toplanıyor

Müslüman Kardeşler Cuma Günü Toplanıyor
Tarih: 22.03.2012 - 18:56
Kategori: Dünya

Mısır'ın en büyük siyasi grubu kabul edilen Müslüman Kardeşler'in Rehberler Meclisi'nin cumhurbaşkanı adayını belirlemek üzere Cuma günü toplanacağı bildirildi...

Mısır'da yayımlanan yarı resmi El Ahram gazetesinin Müslüman Kardeşler'e yakın bir kaynağa dayanarak verdiği habere göre, Müslüman Kardeşler Rehberler Meclisi, Cuma günü yapacağı toplantıda, 23-24 Mayıs'ta düzenlenmesi planlanan cumhurbaşkanlığı seçimleri için mevcut adaylardan birinin desteklenmesi veya yeni bir aday çıkarılması konusunda karar verecek.

Müslüman Kardeşler'e bağlı gençlik örgütlerinin Abdulmunim Ebu El Futuh için imza toplamasına karşın, toplantıdan başka bir ismi destekleme veya aday gösterme kararının çıkabileceği belirtiliyor. 

Müslüman Kardeşler Örgütü'nden Ebu El Futuh, örgütün cumhurbaşkanı adayı olmaması yönündeki çağrılarına kulak asmamış ve aday olacağını açıklamıştı. Müslüman Kardeşler daha önce yaptığı açıklamada, seçimlerde destekleyeceği veya aday göstereceği isimleri Nisan'da ilan edeceğini duyurmuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları