loading
close
SON DAKİKALAR

Mustafa Balbay için İzmir'e...

Mustafa Balbay için İzmir'e...
Tarih: 30.11.2012 - 13:55
Kategori: Sağlık, Yaşam

Mustafa Balbay'a Özgürlük Girişimi, İzmir'de Silivri'de tutuklu bulunan milletvekili için bir etkinlik düzenledi...

Silivri'de hâla tutuklu bulunan CHP Milletvekili Mustafa Balbay'ın kaleme aldığı son kitabı 'O Mektubu Yazan Bendim' Konak Belediyesi'nin de katkılarıyla İzmir'de tanıtılacak.

Mustafa Balbay'a Özgürlük Girişimi tarafından düzenlenen etkinlik 1 Aralık Cumartesi günü saat 14.00'te yapılacak. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi Nikah Salonu'ndaki etkinliğe Ümit Zileli, Barış Terkoğlu, Barış Pehlivan, Can Ataklı, Mustafa Mutlu, Şükran Soner, Yaşar Aksoy, Müyesser Yıldız, Atilla Sertel, Serdar Kızık, Mete Kızık, Ali Ekber Yıldırım, Hidayet Karakuş, Haluk Işık, Muzaffer İzgü, İstanbul Gerçeği Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş gibi isimler katılıyor.

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan etkinlik Balbay’a Özgürlük Girişimi adına konuşmacı Gürol Saygı'nın konuşması ile açılacak. Mustafa Balbay'ın mektubunun okunmasından sonra CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan birer konuşma yapacak. Katılımcı milletvekillerinin de konuşmasının ardından CHP İzmir İl Başkan Yrd.Dr. Ülkümen Rodoplu, “Silivri Tutukluları’nın Sağlığı” konulu konuşmasını gerçekleştirecek. Katılımcı gazeteci ve yazarların da konuşmasının ardından Mustafa Balbay'ın kitaplarının imzalanması ile etkinlik son bulacak.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları