loading
close
SON DAKİKALAR

Mustafa Zengin

Mustafa Zengin
Tarih: 25.12.2012 - 15:37
Kategori: Yerel

Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin, belediye hesaplarında yolsuzluk iddiasıyla açılan "senfoni Davası"ndan beraat etti...

Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin, kamuoyunda "Senfoni Davası" olarak bilinen davadan beraat etti. Kartal 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 3'üncü duruşmasında belediye başkanı ve belediye çalışanları yolsuzluk iddiaları karşısında suçsuz bulundu.

12 Temmuz 2009'dan itibaren Maltepe Belediyesi Senfoni Orkestrası konserlerini düzenleyen Zengin ve belediye çalışanları, belediye hesaplarında yolsuzluk yapmakla suçlandı. Ancak belediye hesaplarını tek tek inceleyen mahkeme, hem belediye başkanı Mustafa Zengin'i hem de belediye çalışanlarını akladı. Mahkeme yolsuzluk olmadığına hükmetti.

Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin, kararın ardından yazılı açıklama yaptı.

“Siyasi kimliği olmayan, emeği ile geçinen değerli belediyemizin memur ve işçileri ile onların ailelerine yaşattıkları vicdanla bağdaşmayan bu saldırının sorumlularını anlayabilmem, affedebilmem olanaksızdır. Tüm yapılan haksız suçlamaların ve çamur atmaların kaynağını bilen sizlerin, hizmetlerimi takdir ederek beni izleyeceğinizi de biliyorum.”

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları