loading
close
SON DAKİKALAR

NBA'de Kavga

NBA'de Kavga
Tarih: 24.11.2013 - 16:03
Kategori: Spor

NBA'de Portland TrailBlazers, Golden State Warriors'ı 113-101 yendi. Karşılaşmanın 3. periyotunda çıkan kavga ise maça damga vurdu...

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) Batı Konferansı takımlarından Golden State Warriors, konferansın 2 numarası Portland Trail Blazers'ı konuk etti.

Trail Blazers, all-star forveti LaMarcus Aldridge'in 30 sayı, 21 ribaunt, 3 top çalma ve 3 blok ile kariyerinde üçüncü kez "hem sayı hem de ribauntta 20 ve üstü"ne çıktığı maçı, 113-101 kazanarak üst üste 10. maçından da galip ayrıldı. 


Trail Blazers'ta Damian Lillard, 20 sayı, 9 asist ve Wesley Matthews, 23 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı.

Andre Iguodala'nın sakatlığı yüzünden forma giymediği Warriors'ta 2 maç aranın ardından sahaya dönen oyun kurucu Stephen Curry, 22 sayı, 11 asistle "double double" yaptı. 30 sayı atan Klay Thompson ve 15 sayı, 12 ribaunt üreten all-star forvet David Lee'nin performansı da galibiyete yetmedi.


Bu arada maçın 3. periyodunda, Andrew Bogut ile Joel Freeland arasındaki pota altı mücadelesi tüm oyuncuların katıldığı kavgaya dönüştü.


Warriors oyuncusu Bogut'un pota altında mücadele ettiği Freeland'ı ittirmesiyle başlayan kavga, bir başka Portland Trail Blazers'lı Williams'ın da devreye girmesiyle büyüdü.

Yumrukların da devreye girdiği bu kavganın ardından hakemin aldığı kararlar da entresan oldu. Olaylara sebep olan Andrew Bogut herhangi bir ceza almazken, Trail Blazers'tan Williams ve Wesley Matthews, Warriors'tan ise Draymond Green oyundan ihraç edildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları