loading
close
SON DAKİKALAR

Negredo transfer görüşmesi için Dubai'ye gitti, Fikret Orman ‘haberim yok’ dedi

Negredo transfer görüşmesi için Dubai'ye gitti, Fikret Orman ‘haberim yok’ dedi
Tarih: 16.09.2018 - 17:45
Kategori: Spor

Beşiktaş'ta Alvaro Negredo'da Al Nasr Kulübü'ne transfer olmak için Dubai'ye gitti. Başkan Fikret Orman, ''Bizim haberimiz yok'' dedi. Kulüpten yapılan açıklamada ise ''Negredo'ya gitmesi için biz onay vermedik. Kendisi bugün sağlık kontrolünden geçmek için gitmiş" denildi.

Beşiktaş'ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo, transfer görüşmesi yapmak için Dubai'ye gitti. Negredo'nun başkan Orman'ın açıkladığı gibi kulübün onayı ve bilgisi olmadan Dubai'ye gittiği ve gidiş sürecinden son anda haberi olan yönetimin kulüp yetkililerini Atatürk Havaalanı'na göndererek imza beyannamesi aldığı açıklandı.

Fikret Orman: Bana bir bilgi gelmedi

Bu durumdan haberdar olmadığını söyleyen Beşiktaş Başkanı Orman, "Bana Negredo'nun transferi ile ilgili bir bilgi gelmedi. Bir yere gittiyse bizim onayımızla gitmiş olamaz. Negredo konusunda bir bilgim yok. İnşallah iyi bir bonservis parası getirir biz de teşekkür ederiz o zaman" diye konuştu.

"Negredo'ya gitmesi için biz onay vermedik"

Konu ile ilgili açıklama yapan Beşiktaş Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu, ''Negredo'ya gitmesi için biz onay vermedik. Kendisi bugün sağlık kontrolünden geçmek için gitmiş. Haberimiz olduktan sonra havaalanına A takım idari işler sorumlusu Erdinç Gültekin'i gönderdik ve imza beyannamesi aldık. Yarın akşam saat 17:00'da idmanımız var. Negredo bu idmana çıkmazsa hukuki süreci başlatmamız için gerekli olan tüm tedbirleri aldık. Başkanımızın da söylediği gibi istediğimiz şartlarda bu transfer sonuçlanırsa bu iş biter ama aksi durumda hukuki yollara başvuracağız. Bugün izin günü olduğu için Negredo istediği yere gidebilir, burada bizim müdahale yetkimiz zaten yok. Ama yarın saat 17:00'deki idmana kadar vakti var. Aksi durumda üzerimize düşeni yaparız'' diye konuştu.

Negredo: Ayrıldığım için üzgünüm

Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan 33 yaşındaki futbolcu, siyah-beyazlı taraftarlara teşekkür ederek, "Kulüp ve benim için en iyisi bu. Beşiktaş'ı, şehri seviyorum ancak futbolda durumlar bazen karmaşık olabiliyor. Buradan ayrıldığım için üzgünüm. İstanbul'da çok mutluydum. Futbolda bir gün burada başka bir gün farklı bir noktada olabiliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Şenol Güneş ile herhangi bir problemleri olmadığını ifade eden Negredo, "Şenol Güneş iyi bir insan, iyi bir teknik direktör. Yaşadığım problem maaşımla ilgili ekonomik bir durum. Bu durum, kulüp ve benim için zorluk çıkarıyor" dedi.

Alvaro Negredo, 2017-2018 sezonu başında Valencia'dan 2,5 milyon avro bonservis bedeliyle transfer olduğu siyah-beyazlılarda 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. İlk iki sezonu için 4 milyon 350 bin avroluk sözleşme imzalayan İspanyol oyuncu, yüksek maaşı nedeniyle tartışma konusu olmuştu.

Kaynak : CNN TÜRK

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları