loading
close
SON DAKİKALAR

Nerede bu TOGG’lar? seçim bitti TOGG gitti!

Nerede bu TOGG’lar? seçim bitti TOGG gitti!
Tarih: 09.07.2023 - 08:12
Kategori: Siyaset

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, mecliste yaptığı konuşmada yerli ve milli olarak lanse edilen TOGG araçlarının reklamdan öteye gidemediğini kaydetti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, AKP’nin milli ve yerli araç olarak piyasaya lanse ettiği TOGG’un reklamdan öteye geçemediğini vurguladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) genel kurulunda konuşan Dr. Şevkin, seçimler öncesi kampanya olarak bir TOGG furyası başlatan bakanların gösterilerinin havada kaldığını kaydetti.

CHP’li Dr. Şevkin, “Sayın Bakanlar birer birer TOGG araçlarıyla gösteri yapmaya başladılar. Son olarak o kadar ileriye gittiler ki bir belediye başkanı elektrikle çalıştığını bildiğimiz TOGG aracını egzoz muayenesine götürdü” diye konuştu.

“ZAM VAR ARAÇ YOK!”

“Seçim geldi, geçti; peki, şimdi TOGG makam araçlarından bir anda neden vazgeçildi?” diye soran Dr. Şevkin, şunları söyledi:
“Bakıyoruz, BMW'ler, Mercedes'ler, Audi'ler makam aracı olarak kullanılıyor. Ayrıca, en düşük modeli 955 bin lira olan TOGG fiyatı 1 milyon 207 bin liraya çıkarak zaten alım gücü düşük olan insanlar tarafından tamamen alınmaz hâle geldi. TOGG fabrikası nerede? TOGG satışı neden yapılmıyor? Bu araçların kaç parçası ithal ediliyor? Yetkililer lütfen bunlarla ilgili bize bilgilendirme yapsınlar. Yanlış anlaşılmasın, yerliye ve millîye karşı değiliz ama sadece afişlerde kalan, bir reklam kampanyası olarak kalan yapı istemiyoruz.”

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları